Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 21:14   #168
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez zlakobieta Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj spadłam ze schodow
Mam potwornie stłuczone lewe kolano, a prawą stopą prawie nie mogę ruszać
Moje 12-centymetrowe obcasy pozostały natomiast w calości

Siedzę teraz i zastanawiam się co robić... Jutro o 8mej rano przychodzą fachowcy do malowania sufitu w sralonie, a ja mam wielki rozpierdzielnik i nic nie jest przygotowane. W dodatku powinnam ugotować furę jedzenia, bo jutro już nie będzie jak

Pocieszcie mnie
Ała! Na jakimś zdjęciu/badaniu byłaś? Biedna
Ale muszę trochę pokwoczyć: Po co Ty takie wysokie buty (?) nosisz?!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Medea pokazuj!
Się malują dopiero. I już widzę, że to był raczej zły ruch z tymi kwadratami... Po pierwszej warstwie lakieru mam ochotę sobie oczy wydłubać, kiedy na nie patrzę

Cytat:
Napisane przez zlakobieta Pokaż wiadomość
Złamania nie mam. Kostki też nie skręciłam. Po prostu naciągnęłam sobie coś w śródstopiu i mam teraz taką gulę z prawej strony. Może jakiś krwiaczek sie tworzy. Smaruję ketonalem i w końcu pewnie przejdzie, ale troche pocierpię. To nieuniknione po takim urazie.

A propos złamania Twojej mamy, to moja kumpela niedawno sie dowiedziała, że miała kilka lat temu zlamaną kostkę. Była na wycieczce w górach i też myślała, że to skręcenie, więc kuśtykała do końca, a jak po paru latach ją prześwietlili przy okazji kolejnego urazu, to dopiero ją poinformowali, że ma ślad po zrośniętym złamaniu .
Kobiety są jak cyborgi
Mojej siostrze też kiedyś stwierdzili skręcenie, kazali samrować i kupić usztywniacz. Po roku bólu poszła do dobrego ortopedy, zrobił zdjęcie i okazało się, że to było złamanie
Całe szczęście, że się w miarę dobrze zrosło. Ale już na długich dystansach czuje tę nogę.

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Moja płytka wygląda jak płytka dziecka

Nie podobaja mi się moje pazurki i mam problem z kształtem. Czekam na porady Ostatnio koleżanka nie mogła się nadziwić jak długie mam paznokcie. Chyba nie jest aż tak źle z tą długością? Mam krótką płytkę to fakt, więc muszę nadrabiać długością. Poza tym płytka mi się wydłuża i musi mieć do czego przyrosnąć Wybaczcie za jakosć zdjęć, ale pogoda dziś mi nie sprzyjała. Nie zwracajcie na lakier - 5 dzień noszenia, ale weekend jeszcze w nim pochodzę.
Jesu, Prezio, jak Ty jęczysz
Sorry, ale ktoś Cię musi przyprowadzić do porządku

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość

aaahhh bo poznałam mężczyznę mojego zycia i z własnej głupoty dałam mu odejść no i on będzie pracował na Ursynaliach i szukałam dobrej duszy która mi pomoże zostaje mi jeszcze napisanie do organizatorów Juwenali sląskich i Ursynali nie poddam się!
Wow
A jaki mialby być w tym mój udział ?

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość
Właśnie kolega, który był wczoraj ze mną wypełnił moje luki w pamięci.
Idę umrzeć.
Rudzik, smutno tu by było bez Ciebie, Wariacie
Opowiadaj
I nic nie ścinaj ani nie zmieniaj koloru!
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora