2007-01-13, 14:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Holandia
pozdrawiam gorąco wizażanki z Holandii chciałabym się do Was przyłączyć w najbliższym czasie, bo zamierzam wyjechać do tego kraju do pracy, jako serwis hotelowy, może to nie jest taka super praca jaką wy macie, ale dopiero zaczynam i nie wiem jeszcze czy będę chciała zamieszkać tu na stałe, myślę raczej, żeby trochę sobie dorobić, a co będzie potem to się okaże. Skońćzyłam studia w Polsce, pracowałam juz w prywatnej firmie, więc nie ma tak źle. Mam prośbę, bo widzę że conajmiej jedna z Was mieszka w Amsterdamie, Opiumfala możesz napisać jakie jest to miasto, na co uważać, jak się zachowywać. Do pracy będę dojeżdżać autobusem miejskim, czy jest tam taka pogoda jak Polsce czy może cieplej trochę? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, bo szczerze mówiąć, jestem trochę wystraszona, jak to będzie, znam język angielski, myślę że mogłąbym się nauczyć holenderskiego. Życzę miłego dnia
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .
|
|
|