2012-06-02, 23:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem damsko-męski, czyli dlaczego ciągle to samo...
Cytat:
Napisane przez asiazpodlasia
Witajcie!
Dziewczyny, sprawa prosta... Jestem z moim chłopakiem prawie rok, ale jeszcze nigdzie razem nie byliśmy ( żadne kino, imprezy no nic ).
Mieliśmy jechać gdzieś na majówkę no ale oczywiście nic z tego nie wyszło bo on miał inny wydatek. Oczywiście ja nie mówię, że oczekuje sponsoringu bo głupio by mi było gdyby on miał płacić np. za hotel itd. Nie jestem też z tych które powiedzą: jutro jedziemy do kina / weź auto jutro jedziemy na lody.
Wiem, że kiedy był z inną dziewczyną ( krótko bo tylko tydzień...) to jeździli sobie na spacerki, na skałki, na lody, na zakupy... Ja po prostu mam tak że bardzo bym chciała z nim gdzieś jechać ale nie potrafię się o to upomnieć.
Idą wakacje i znając życie znowu spędzimy je na spotykaniu się u mnie/u niego lub po prostu na spacerach. Proszę o radę, jak wpłynąć na niego, nie bezpośrednio ale tak delikatnie, żebyśmy chociaż gdzieś na weekend razem jechali... 
|
Wow, to intensywny mieli ten tygodniowy zwiazek 
Powiem tak, cud sie nie stanie, ze on nagle przyjdzie do Ciebie i porwie Cie na romantyko wypad niespodzianke 'lody na skalkach'. On pewnie mysli, ze ci pasuje taki stan rzeczy, jemu pewnie tez tak zwyczajnie wygodnie.
Powiedz mu - na spokojnie, ze brakuje Ci takich rzeczy. Jesli jest reformowalny, to osiagniesz swoje cel.
|
|
|