Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-03, 10:04   #528
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

dziewczynki, klub ...
Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Witajcie! Mogę sie do was dołączyć ?
Ważę 61,4kg i mam 165 cm
Chciałabym zastosować dietę 1000kcal
Myślę że mnie przyjmiecie
jasne , ze Cie przymiemy, ale ja na wstepie pryczepie sie do diety 1000 kcal ;p nie jestes na nia zbyt mloda? potrzebujesz duzo kalorii, ciagle sie rozwijasz . moze pomogloby Ci urozmaicenie diety, modyfikowane posilkow + duuuuuuuuuuuuuuzo ruchu? ;> namawiam

powiem Ci, ze nie ma sensu sie katowac ograniczeniami, warto postawic na wysilek fizyczny!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ty to byś od razu striptizerów chciała
U nas (20 km ode mnie )ostatnio otworzyli lumpa o nazwie "Tani Armanii", tu u kuzynki tez jest taki i fajne rzeczy czasem więc na tego "naszego"też napadnę
A tej sukienki w Bershce nie widziałam
Nigdy nie piłam redbulla z wódką
1. haha! Tani Armanii, dobre uwielbiam lumpy zrobilam fotki dwoch sukienek, welurowa byla w praniu. jak wroce do domu to postaram sie wrzucic, ale nie wiem, czy bede miala sile. w kazdym badz razie sa juz, czkaja na publikacje

2. striptizerow - of course kroliczka z kokardka na szyjce, wyskoczy z tortu. moj wieczor bedzie pelen wrazen , z dala od potencjalnego pana mlodego, wiec bede ozrabiac do woli
jasne... realia sa inne, pewnie moj wieczor panienski bedzie wygladal tak, ze spedze go z banda ciotek, albo na bezalkoholowej imprezie, bo bede w ciazy
Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Wiec tak :
Mam 16lat, staram się odchudzać od około 2 lat Zawsze zakańcza się to niepowodzeniem , mam ogromny apetyt, nie akceptuje siebie i mam strasznie zaniżoną samoocenę. Już poprostu nie mam siły na diete..
Ale z drugiej strony nie pokaże sie w stroju kąpielowym taka gruba...
chciałabym ważyć 48kg a tym czasem jest 61,4 kg....

Już nie mam siły i nie wiem jak się motywować.Zawsze po tygodniu moja dieta się zakańcza i strasznie sie obżeram..
a moze wstawilabys nam zdjecie sylwetki? mysle, ze troche Cie podbudujemy, bo z pewnoscia nie jest tak zle jak myslisz. nie znamy sie, malo o sobie wiemy, wiec nie musisz sie wstydzic

i bedzemy sie staraly wyciagnac Cie z kompleksow, w sumie to moge pokusic sie o stwierdzenie, ze o ile roznie bywa ze zrzucaniem kilogramow na tym watku, to zrzucanie kompleksow idzie nam swietnie

echh ja jestem dnem. wczoraj sie schlalam, wszystko boli, wygladam jak menel

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora