2012-06-03, 10:25
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro cz. III (zasady wątku w pierwszych trzech postach)
Cytat:
Napisane przez dobbinka
Teraz nie otwiera Ci się link, a nazwa sprzedawcy też jest inna niż nazwa sklepu 
Co do aukcji, nie pomogę, ale zapach w testerze, zapach w próbce i w normalnej flaszce to ten sam dokładnie, więc nie masz się czego obawiać. Na mnie Woda Cudów tez się nie bardzo trzyma.
A w ogóle nie wolisz TU?. Sprzedawca weryfikowany i taniej.
|
Cytat:
Napisane przez dobbinka
Teraz nie otwiera Ci się link, a nazwa sprzedawcy też jest inna niż nazwa sklepu 
Co do aukcji, nie pomogę, ale zapach w testerze, zapach w próbce i w normalnej flaszce to ten sam dokładnie, więc nie masz się czego obawiać. Na mnie Woda Cudów tez się nie bardzo trzyma.
A w ogóle nie wolisz TU?. Sprzedawca weryfikowany i taniej.
|
Dziękuję za pomoc, zdecyduję się na sprzedawcę którego mi poleciłaś.
Co do trwałości zapachu... przed chwilą obwąchałam bluzkę którą spryskałam wczoraj o 6 rano Wodą Cudów i muszę przyznać, że wciąż wyczuwam na niej ten piękny zapach. Szkoda że z ciała tak szybko wyparowuje, choć 4 godziny to nienajgorzej. Temu zapachowi mogę to jak najbardziej wybaczyć. Wierzę także, że używając go regularnie przesiąkne nim do cna. Oj jakbym tego chciała Jestem nim tak zauroczona, że mogłabym wydać na niego ostatnie pieniądze.
|
|
|