2012-06-03, 10:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
Napisane przez panelka
witam. Mój Błażejek co prawda jakby zimowy bo na początku marca ale dołaczam sie tu do was  dzisiaj kończy 3 miesiące jak to szybko leci    pozdrawiam
|
Witaj Panelka - Wszystkiego Najlepszego z okazji 3 miesiecy Blazejka napisz cos o sobie
Aguska tak masz racje, nie ma ksiazkowych dzieciaczkow, ja juz wczoraj odpuscilam Hani nauke czegokolowiek bo byla biedna taka ogolnie wymeczona, nie umiala zasnac popoludniu i tylko cycus i cycus byl, wiec tak tez spedzilysmy wieczor i tak jak mowisz jak dziecko ma gorsze dni - a ma prawo do tego - jak my wszyscy - trzeba wtedy wszelkie zasady odlozyc na bok i poczekac na lepsze dni.
super ze mimo ze do kina nie udalo sie dostac - mieliscie mily spacer...i lody z maca....mniam
ja sie ogarnelam dzis rano i humorek mialam dobry bo dosc sie wyspalam i Hanulek usmiechnieta od rana i rozmowna wiec pomyslalam ze zadzwonie do tata swojego...i niepotrzebnie zadzwonilam bo sie tylko wkurzylam. powiedzialam ze chrzest Hani bedzie chyba 30wrzesnia, a on - w jakim kosciele? i wiedzialam ze bedzie problem: ja na to ze w anglikanskim: a on: taaaa jeszcze do muzulmanow ja ''zapiszcie'' najlepiej , ze my wszystko odwrotnie niz wszyscy robimy, i ze nam sie w glowach poprzewracalo...wiec powiedzialam mu ze jest wlasnie przykladem bardzo tolerancyjnego katolika i ze nie bede sie denerwowac i konczymy ta rozmowe.
i to jest tak glupie bo zamiast sie cieszyc ze zyjemy sobie szczesliwie, ze Hania jest zdrowa, ze dobrze sobie radzimy...to nie obejdzie sie mimo tego bez wtracania, wnuczki zobaczyc nie przyjedzie, ale ode mnie oczekuje ze bede sie tluz z malutkim dzieckim 2 tys km. ja i tak zrobie po swojemu i tak, mpja mama i Tz rodzina nie ma nic przeciwko ze Hania bedzie ochrzczona w anglikanskim kosciele - przeciez Bog jest jeden, zreszta to jest odlam chrzescijanstwa, wszystko jest bardzo podobne, nam bardziej ten kosciol odpowiada, wiec nie rozumiem problemu, ale ojca rodzina ogolnie jest zaborcza ,wiec to rodzinne jest.
|
|
|