2012-06-03, 13:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
Widać, widać  dodaj później zdjęcie 
też wczoraj byłam na lodach - miętowe
z pierwszej wypłaty sobie kupię 
Muszę w ogóle kupić tą sukienkę na wesele, bo to już za 3 tygodnie......
|
Jak zwykle Karola - nadworny fotograf i jestem chyba na 2 zdjęciach. Jeszcze ich nie przejrzałam, więc wrzucę jeśli będę wyglądać jak człowiek :P
Cytat:
Napisane przez winyl
Gdzie można te filmiki zobaczyć? Też chcę!
Serio serio serio serio!
Ale właśnie się kończy drugi bezgrzeszny dzień (tfu tfu!) Więc może tym razem się uda coś, cokolwiek, chociaż trochę zmienić!
Najgorsze jest to, że na wakacje pojadę najprawdopodobniej na samym początku lipca  .
Chodzenie spać po 3 to rzecz w moim stylu  . Czas to zmienić!
|
Winylku, wrzucałam linki w klubie kilka postów temu 
Na pewno się uda, ja w Ciebie wierzę Małymi kroczkami, a na pewno coś ruszy! Do lipca masz calutki miesiąc, zrób sobie odliczanie, 30 dni ćwiczeń i diety, gwarantuję, że będą efekty!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
 widać! tez czasami mam wrazenie, ze moich nie widac
aaale fajna impreza będzie, zrob filmik ;D macie striptizerów?
jaka spodniczka  i jakie bluzki? o stanik nie pytam, bo to nieladnie mowic: pokaz cycki  
|
Byyył zespół pieśni i tańca! Jednoosobowy. Męski. Głównie tańca. Ale były jaja, mina kumpeli = bezcenna! 
Spódniczka w Modżajto granatowa z zameczkami, taka przed kolana, ale pięęęęknie się układa na biodrach i jest przeurocza. no i - 30% I bluzkę czarną z koronką na górze (wczoraj już miała debiut) iiiiiiii taką sobie w paseczki na lato.
Cytat:
Napisane przez angelhorse
Witajcie! Mogę sie do was dołączyć ?
Ważę 61,4kg i mam 165 cm
Chciałabym zastosować dietę 1000kcal 
Myślę że mnie przyjmiecie 
|
Pewnie, zapraszamy!
Ale podobnie jak dziewczyny - uważam, że dieta 1000kcal to już praktycznie głodówa. Będziesz słaba, nie będziesz miała energii, ćwiczenia będą Cię męczyć a nie napełniać energią... tak jak to powinno być. Będziesz gubić wodę i spalać mięśnie... a chyba nie o to chodzi?
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
echh ja jestem dnem. wczoraj sie schlalam, wszystko boli, wygladam jak menel 
|
Ha! <przechwalacz mode on> a ja wypiłam praktycznie tak samo dużo jak na tej felernej imprezie.... bawiłam się do 4, nogi mi odpadają, ale czuję się świetnieeee! Ewidentnie wtedy się strułam.
Wieczór był rewelacyjny, no może poza tym że przyszła panna młoda spawiowała nam się w loży, podobnie jak jakiś obcy koleś. A myślałam, że w takim klubie jakim byłyśmy takie rzeczy się nie zdarzają... no ale cóż... szczegół 
Idziemy dzisiaj z TŻem na jakiś fajny obiadek i do kina 
|
|