2012-06-03, 17:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różnica 2 lat między rodzeństwem. Początki.
Hej Glamourous , dzięki za taką obszerną wypowiedź ! Kobieto, medal Ci trzeba przyznać! Ja dopiero jak urodziłam, doceniłam moją przyjaciółkę, która miała bliźniaki, a co dopiero Ty! Już w samym Twoim poście "słychać" dużo energii i pozytywnego nastawienia.
Kurcze , faktycznie też tak sobie to wyobrażam, że będę Alę angażować w te rzeczy dotyczące malucha, boję się tylko wiesz , żeby nie przegiąć w drugą stronę, że przecież będzie też chciała, żebym skupiła uwagę tylko na niej. Trzeba to będzie jakoś wypośrodkować, zapewne w tzw. praniu wyjdzie.
Karmienie - a właściwie same początki też wspominam koszmarnie, bo byłam bardzo poraniona i w rezultacie karmiłam przez nakładki, ale udało się do 6 m-ca. Pocieszające jest to, co piszesz A tak zapytam intymnie, czy chciała też ssać ?
Ja też mam na całe szczęście mamę mieszkającą, jakieś 6 km ode mnie, ma nienormowany czas pracy , więc zadeklarowała swoją pomoc .. uff
Właśnie ..... termin koniec października ... i jak sobie przypomnę ( bo Ala z listopada) to... aż gęsiej skórki dostaję .... trzeba będzie dojść do jakiejś wprawy ...
opracować jakiś sposób...
|
|
|