Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-04, 11:35   #1805
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Czesc! co za noc! przebiłam chyba wszystkich! obudziłam się o 3;30 i nie spalam do 7! A potem od 7 do 10:00 pokimałam jeszcze! co za koszmarrr za bardzo się cieszyłam wczoraj z przespanej nocy chyba....
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Dzien dobry. Ja jeszcze w lozku noc tez mialam nie ciekawa bo sie non stop budzilam. Do kitu takie spanie. I tez juz ktoras noc z kolei snia mmi sie porody. Albo po prostu sni mi sie mala. Musze sie spakowac do szpitala bo mam dziwne przeczucie ktore ostatnimi czasy jest coraz silniejsze aczkolwiek mam nadzieje ze sie nie potwierdzi. U mnie dzis swieto wiec mam wolne od pracy. No i mamy z tz rocznice wiec dostaje mnustwo buziakow od samego przebudzenia.
Ale słodko udanej rocznicy!
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zakupy! taki kocyk chyba też zgarnę dla Frania ehh moja wyprawka w polu. ale umawialiśmy się z mężem że po USG III trym zaczniemy pełną parą
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dziewczyny połozyłam reke na brzuchu, w miejscu gdzie mały teraz sie kręcił i czuję tam pod dłonią bicie jego serduszka

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej
Pół nocy męczyły mnie skurcze i nie mogłam spać. Nie były to takie z całego brzucha tylko sam dół A jak już miałam budzić TŻ żeby na IP jechać, to minęły Dobrze, że we wtorek wizyta to ginowi o tym powiem..
Ooooo czyżby przepowiadające??
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
No więc witam Was moje Kochane na nowo z DE

nie nadrabiam, bo jest to niemożliwe, szczególnie, że w domku mam "lekki bałagan" po przyjeździe i muszę to ogarnąć....

w PL było super-objadłam się pyszności, pospotykałam z rodzinką i przyjaciółmi, nakupiłam jeszcze ciuszków, choć już tyle jest, że hoho
nie będę tego obfotografowywać, bo jest tego za wiele....
z ciekawszych rzeczy- zakupiłam stanik do karmienia ładny 75 G z firmy Alles-całkiem sexi, jak na taki sprzęcior
łóżeczko dla Liluni w PL już gotowe- fotki wrzucę jak się ogarnę

a dziś byłam na wizycie z KTG- pół godziny słuchania małego, cudownego Serduszkacudowne ....
a waga??? po 2,5 tygodnia - tylko 700g do przodu, więc w sumie ok. +10 kg w 32 tc.- chyba niezły wynik???myślę, że ostatnim razem jak niby przytyłam 3kg w miesiąc, to był albo jakiś błąd, albo taki skok w wadze...

poza tym wszystko w super normie
moja Niunia fika teraz coraz wyraźniej i jej czkawki też są widoczne....

a najważniejsze, że o zgrozo..... w sobotę zaczęłyśmy
Gratulacje 8 miesiąca i udanej wizyty!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora