Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-04, 12:55   #3089
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Trzymajta kciuki do 16-tej, okaże się co z moim kredytem w tym banku. Jak znów będzie jakieś ale, to mam ich w dupie i idę gdzie indziej.

Po co zmieniasz ??????????
Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
colds a może Twój organizm nie potrzebuje witamin i tak reaguje co? ja to tak odbieram
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Colds ja na początku też tak miałam. Zażywam Falvit Mama. Przyznaje szczerze, że biore witaminy co drugi dzień i jest lepiej.

Już tłumaczę.
Cały czas brałam właśnie Falvit Mama, skończyły się, a mi nie było po drodze do apteki. Zresztą, stwierdziłam, że nie zaszkodzi zrobić jakiejś tam przerwy. No i wyszło na to, że miesiąc nie brałam. A jak poszłam do aptek to w żadnej nie mieli tych witamin i w jednej aptekarka zapytała się o wiek ciąży. Gdy powiedziałam, że niedługo zacznę IIItrymestr to dała mi Prenatal.
Gdy zaczynałam brać ten Falvit to mój organizm zareagował podobnie, tyle, że zwróciłam wtedy tabletkę

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
a jeszcze może głupio się spytam, bo nie chce mi się w necie szukać, czy nadal codziennie bierzecie kwas foliowy? ja biorę z przyzwyczajenia, ale nie wiem, czy trzeba
Mi lekarz nie mówił, że mam odstawić to biorę cały czas..