2012-06-04, 19:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada, miłość, problem...
Cytat:
Napisane przez Kaaef
Może i tak, ale na pewno nie po 7 latach razem. W końcu jakiś staż jest i jeśli się kocha to nawet, gdyby przyszło dziecko nie ma tragedii tym bardziej, że są ludźmi dorosłymi.
Może rzeczywiście niejasno się wyraziłam.
Dla mnie bardziej wygląda to tak, że facet może bać się wpadki w początkowej fazie związku. No dobra, nawet po 2/3 latach, ale skoro jest się z kimś lat 7 to chyba coś znaczy, a nie zabija po prostu czas, więc dziecko mogłoby być nawet pozytywną niespodzianką. Chociaż przy tym, jak dzisiaj można się zabezpieczyć też musiałby być jakiś feralny, żeby od razu wpaść.
|
A to zależy. Rozumiem, że nie bierzesz pod uwagę, że istnieją na świecie ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci wcale? 
dla mnie (dla TŻta rownież) ciąża byłaby paskudną niespodzianką, mimo, że za niedługo wychodzę za mąż i o czym to świadczy? że co, jestem z TŻtem bo zabijam czas i to nic nie znaczy? to, że dla CIebie dziecko byłoby w takiej sytuacji miłą niespodzianką nie znaczy, że dla każdego
Śledź też pies! - blogujemy
♥
|
|
|