Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-05, 10:31   #2123
Maciejka__
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
za 50 zł to brałabym, nawet mimo braku regulowanego oparcia. Wszak nie wiadomo, czy nie traficie na egzemplarz (dziecięcia), który wam się w ogóle na to urządzenie wypnie

proponuję zacząć kupować książeczki
Temat-rzeka, prawie nie do ogarnięcia W dodatku nie do wyczerpania (chyba że zapasów finansowych tudzież miejsca w mieszkaniu )
Chciałam polecić Olci zakup książeczek i przyborów szkolnych, ale uznałam, że nie będę podpisywać się pod Twoimi pomysłami na rozszerzenie wyprawki.
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Niedobrze mi

I nie umiem spac
Ja dzisiaj wcale nie spałam.
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
zimno jest tak, że uznalam, że trzeba kupic grzejnik elektrycnzy jakby w było tak zimno latem, bo kaloryfery nie grzeją do października u nas.
Mam w domu tzw. farelkę, więc na pewno z dzidzią nie zmarzniemy, a poza tym w sierpniu być może pojedziemy do domku na wieś i w razie potrzeby będziemy palić w piecach.
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
aa no i dzisiaj zaczynamy 38 tc

Byłam na badaniu krwi i przed wejściem do gabinetu pacjentów rejestrowała chyba sekretarka przychodni. Pani poprosiła mnie o dowód ubezpieczenia i poinformowała, że gin, który je wystawił już nie pracuje i że "jeszcze dzisiaj zrobimy, ale musi pani szukać innego lekarza".
Odpowiedziałam, że jestem pacjentką innego, a za tym wcale nie tęsknię. Pani była bardzo zdziwiona, bo przecież on taki miły... Nie wiem, czym on tak czarował personel przychodni, bo pacjentki chyba szybko wyrobiły sobie o nim zdanie podobne do mojego. Nie wnikałam, co miała na myśli mówiąc "jeszcze dzisiaj zrobimy". Skierowanie zostało wystawione w tej przychodni jak jeszcze pracował i badania robię przed ustalonym przez niego kolejnym terminem wizyty.
Za to pobrania dzisiaj prawie nie czułam, a pielęgniarka była zdziwiona, że tak szybko zleciało i to już taki etap ciąży.
W drodze powrotnej kupiłam sobie kapuśniaki , jabłecznik, truskawki i lody grycan piernikowe. Lubię smak piernika, ale te lody są dla mnie stanowczo za słodkie. Kapuśniaki i truskawki są pyszne.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mam nadzze nie zaszkodze tym..... W PIATEK PRAWDOPODOBNIE MIALAM ITAK ODSTAWIAC, ZAPYTAM SIE GINA CZY JUZ MAM ODSTAWIC CZY MAM BRAC KILKA DNI TO MI WYPISZE RECCEPTE I JAK WROCETO RANNĄ DAWKE WEZME

cała noc mi sie snilo z emnie op.erd.ala za tą luteine na wizycie :drzi-strach:

a ja mam twardy brzuch

za poltorej godz wychodze na wizyte
Ja mam brać do końca 36 tc. Tylko magnez muszę dokupić, bo będzie aż do końca 38 tc.
Napisz, co powiedział.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora