2012-06-05, 10:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Cytat:
Napisane przez depoison
za 50 zł to brałabym, nawet mimo braku regulowanego oparcia. Wszak nie wiadomo, czy nie traficie na egzemplarz (dziecięcia), który wam się w ogóle na to urządzenie wypnie
proponuję zacząć kupować książeczki 
Temat-rzeka, prawie nie do ogarnięcia  W dodatku nie do wyczerpania (chyba że zapasów finansowych tudzież miejsca w mieszkaniu  )
|
Chciałam polecić Olci zakup książeczek i przyborów szkolnych, ale uznałam, że nie będę podpisywać się pod Twoimi pomysłami na rozszerzenie wyprawki. 
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
Niedobrze mi
I nie umiem spac
|
Ja dzisiaj wcale nie spałam. 
Cytat:
Napisane przez phdwao
zimno jest tak, że uznalam, że trzeba kupic grzejnik elektrycnzy jakby w było tak zimno latem, bo kaloryfery nie grzeją do października u nas.
|
Mam w domu tzw. farelkę, więc na pewno z dzidzią nie zmarzniemy, a poza tym w sierpniu być może pojedziemy do domku na wieś i w razie potrzeby będziemy palić w piecach.
Cytat:
Napisane przez nadalka
aa no i dzisiaj zaczynamy 38 tc 
|

Byłam na badaniu krwi i przed wejściem do gabinetu pacjentów rejestrowała chyba sekretarka przychodni. Pani poprosiła mnie o dowód ubezpieczenia i poinformowała, że gin, który je wystawił już nie pracuje i że "jeszcze dzisiaj zrobimy, ale musi pani szukać innego lekarza".
Odpowiedziałam, że jestem pacjentką innego, a za tym wcale nie tęsknię. Pani była bardzo zdziwiona, bo przecież on taki miły... Nie wiem, czym on tak czarował personel przychodni, bo pacjentki chyba szybko wyrobiły sobie o nim zdanie podobne do mojego. Nie wnikałam, co miała na myśli mówiąc "jeszcze dzisiaj zrobimy". Skierowanie zostało wystawione w tej przychodni jak jeszcze pracował i badania robię przed ustalonym przez niego kolejnym terminem wizyty.
Za to pobrania dzisiaj prawie nie czułam, a pielęgniarka była zdziwiona, że tak szybko zleciało i to już taki etap ciąży.
W drodze powrotnej kupiłam sobie kapuśniaki , jabłecznik, truskawki i lody grycan piernikowe. Lubię smak piernika, ale te lody są dla mnie stanowczo za słodkie. Kapuśniaki i truskawki są pyszne.
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Cytat:
Napisane przez prince_polo
mam nadzze nie zaszkodze tym..... W PIATEK PRAWDOPODOBNIE MIALAM ITAK ODSTAWIAC, ZAPYTAM SIE GINA CZY JUZ MAM ODSTAWIC CZY MAM BRAC KILKA DNI TO MI WYPISZE RECCEPTE I JAK WROCETO RANNĄ DAWKE WEZME
cała noc mi sie snilo z emnie op.erd.ala za tą luteine na wizycie :drzi-strach:
a ja mam twardy brzuch
za poltorej godz wychodze na wizyte 
|
Ja mam brać do końca 36 tc. Tylko magnez muszę dokupić, bo będzie aż do końca 38 tc.
Napisz, co powiedział.
|
|
|