2012-06-05, 12:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez minka26
a masz ubezpieczenie w Polsce? możesz tu rodzić?? ja znów jak bym mogła to drugie dziecko chciałabym rodzić w Irlandii, ale to już niemożliwe 
|
tak pierwszym razem ubiegalam sie o formularz e112 ktory pokrywa koszty porodu i opieki nad dzieckiem do 5 miesiecy w innym kraju,
ja nie chce tu rodzic bo u nas ten szpital jest niezbyt dobry , jest straszna masowa, 6tys dzieci na rok sie rodzi dwa razy wiecej niz w innym szpitalu angielskm, no i nie podoba mi sie ze ci nie robia badan przed ciaza czesciej i usg, moja kolezanka miala straszne przezycia ze wzgledu na to ze personel nie doszkolony ( w polsce skierowal ja lekaz na cesarke a tu kazali jej rodzic naturalnie i ledwo ja uratowali i dziecko a cesarke i tak robili po dwu dniowym porodzie naturalnym ) .Zalezy jaki szpital moze w innych miastach sa lepsze ale nasz to masakra tyle tych kolorowych ze szok.Dlatego przyjmuja cie juz jak masz rozwarcie nie wazne czy ci wody odeszly czy nie, bo nie ma miejsc. Ja wracam na 3 miesiace do Lubelskiego .
|
|
|