Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-05, 12:37   #642
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Cześć

Gratuluję wyglądasz cudnie jak Wam idą przygotowania? wszystko idzie w miarę gładko?

A ja znowu z pytaniem małym do Was.. mam dzisiaj rozmowę kwalifikacyjną- spoza mojej branży, praca biurowa- tak więc strój i inny wymagany. Będzie to bardzo źle wyglądało jeśli nie ubiorę się bardzo klasycznie- czyt. nie w spodnie w kantkę, czy tam spódniczkę, białą bluzkę i marynarę? Nie odświeżałam swojej szafy w tym klimacie, i to co mam totalnie już nie leży i nie wygląda fajnie Myślałam albo o białej bluzce z kokardką pod szyją i do tego granatowe spodnie ( bardziej w stylu dzinsów, niż eleganckich), albo niebieską koszulę ( czy tam białą w niebieskie paseczki ) i do tego też spodnie granatowe. Marynary mam 2 w stonowanych kolorach- ecru i granatowa. do tego buty na obcasie. Może coś być w tym klimacie? nie tak całkiem sztywno?
W zasadzie idę tam tak dla zbadania tematu, bo pracę akurat udało mi się zmienić z kilka tygodni temu, ale mimo to stresuję się dość mocno, bo jednak debila z siebie zrobić nie chcę, a nie czuję się dość pewnie w tej branży. z prostego powodu- moje doświadczenie w handlu nieco od tego odbiega, i o ile umiem siebie sprzedać i wybronić na rozmowie o pracę, gdzie mam jakieś doświadczenie, tak średnio to widzę w tym przypadku
ja myślę, że jak najbardziej możesz iść ubrana w koszulę, spodnie i marynarkę. Dżinsów może bym nie zakładała, chociaż w sumie też mogłyby być. Jeśli te spodnie są materiałowe (niekoniecznie muszą być z kantem przecież), to już w ogóle nie masz się czym przejmować.

Trzymam kciuki, żebyś dobrze wypadła
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora