Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-05, 15:07   #3622
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
No tak, jak się kobieta uprze to już rozumiem Fotelik nawet powyżej 3lat dlatego zastanawiamy się co z nim zrobić...... bo jednak za 3-4lata już będą inne, może mi się do tego czasu nie podobać a z drugiej strony nagroda to nagroda, zawsze będzie miło pomyśleć że to tż wygrał trzeba było noworodka ( lalkę oczywiście ) pod kontrolą ekspertów z maxi cosi włożyć do fotelika bezpiecznie i jednocześnie na czas, zwracali uwagę na sprawdzenie pasów , wpięcie fotelika w stelaż itd, jak się dowiedziałam jaka będzie konkurencja to myślę - o matko przecież on nigdy tego nie robił ale dostali instruktaż i okazał się najlepszy, jako jedyny bezbłędnie i bezpiecznie! cudo nie tatuś

Proponuję zrobić wakacyjną wycieczkę do Wrocławia, pozwiedzać a przy okazji wygrać coś na targach wrocławskich w sierpniu

A mieszkamy na wschód od wawy
Myślę, że fotelik Maxi Cosi nawet za trzy lata będzie dobry, a wydatek z głowy Zresztą warto go mieć chociażby po to aby pamiętać jak TŻ walczył dla maluszka Ja bym zostawiła
A do Wrocławia to kawał drogi; odpada, bo podróże w ciąży nie sprawiają mi przyjemności

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Sola .. fajnie ze z maluszkiem wszystko ok ..

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Jeszcze poł godzinki i do domciu

Dziewczyny kiedy wkoncu zaczyna sie 5 miesiac ? bo ja dzisiaj zaczelam 18 tydzien i nie wiem czy to juz 5 czy jeszcze 4 ..
Witamy w 5 miesiącu Zresztą chyba na pierwszej stronie jest ta rozpiska z miesiącami (ja też się nią sugeruje).

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
5 miesiąc

A ja się witam dawno mnie nie było ale co Was nadrobie to albo już nie mam siły na odpisywanie albo Nadia wchodzi mi na kolana i zaczyna klikać Dzisiaj w nocy poczułam kopniaka, już zapomniałam jakie to słodkie uczucie!

No i za prawie dwa tyg jak będe u lekarza to mam nadzieje że mi powie już na 100% płeć, bo w 13 tyg ciąży to dla mnie troszkę niewiarygodne może z chłopaka zrobi się córcia?
Może, wszystko jest możliwe. Jaja by były jak nasze męskie grono zacznie się "zmieniać" w dziewuchy

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej pięknie, pół dnia mnie nie było, teraz nadrabianie mnie czeka...

w banku siedziałam a młody ciągle dawał mi kopniaki, i pochwalę się, że teraz na 100% jestem pewna, że to jednak jego sprawka! było widać, jak pod bluzką rusza mi się brzusio tak drżał pięknie jak mnie Kuba kopał

miałam dziś dostać moje ukochane książki o ciąży, a listonosza jeszcze nie było muszę poczekać do jutra, bo za godzinę zamykają pocztę.

Gratuluję udanych wizyt, i mam nadzieję, że wszystkie wizyty będą u nas wszystkich udane!

Ja dziś się dowiedziałam, że egzamin praktyczny mam o 14 19-go czerwca, więc posiedzę w szkole do... 19? Masakra, jak ja wytrzymam

Co do obiadu, to ja na mieście kupiłam pyszne pączki i tak się obżarłam, że do 19 mam spokój gdzieś o 17 pójdę na zakupy to coś kupię, Mati i tak do 22 w pracy

A mój cudny piesek dziś dał popis. Otworzył szafkę, w której mam kosz na śmieci, po czym wszystko wysypał. Na stole miałam kupioną bułkę tartą i sól, więc rozgryzł opakowania i wysypał wszystko od kuchni do pokoju, robiąc piękną "piaskową" ścieżkę, a to co nie zdążyło się wysypać, wysypał i wtarł w dywan. Do tego zrzucił wieszak na pranie i posikał pranie teraz to mnie czeka sprzątanie do wieczora...
A ja myślałam, że mój psiak jest niegrzeczny Byłabym załamana gdyby mi się to przytrafiło

A co do kopniaczków to też często czuję je w takich miejscach jak bank, bo wtedy siedzi się bezruchu, najczęściej w ciszy i ewentualnie wypełnia jakieś papiery. Warunki sprzyjające do harców

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

ja sobie pospałam prawie 2h
Ja godzinkę

Cytat:
Napisane przez wiolcia3108 Pokaż wiadomość
Właśnie wstawilam skrzydełka do piekarnika ale pięknie pachną a jeszcze godzina zanim się upieką heh u mnie na obiadki przeważnie jakieś mięsiwo bo Emilka i mąż je uwielbiają tak że ja nie mam za duzo do gadania ale za to Kocham ziemiaczki młode z koperkiem wiec i dla mnie coś jest.
Zazdroszczę wam wizyt i ujawniania płci, ja mam dopiero na 28.06 usg.połówkowe.
Kochana zaraz będzie Twoja kolej, czas leci jak szalony. Ja też uwielbiam młode ziemniaczki, najlepiej podsmażone z patelni

Właśnie pora coś przekąsić, bo mało dziś zjadłam (mimo to czuję się pełna jak bania). Może skoczę do Biedry, bo wody też nie mam.

Zobaczcie co znalazłam: http://www.brightstarts.pl/index.php...aczek-babelek/
Muszę to mieć

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora