Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny ile wydajecie na siebie i wlasne przyjemnosci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-05, 20:30   #5
NaturalWomen
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny ile wydajecie na siebie i wlasne przyjemnosci

To kolej na mnie... Ubrania kupuję rzadko, przeważnie czekam na przeceny, zniżki i inne okazje. Wolę kupić mniej, ale lepszej jakości, niż wyjść ze sklepu obładowana siatkami ubrań, które będą wyglądały dobrze do pierwszego prania. Mam też dwa ulubione sh. Lubię kosmetyki naturalne, ale niestety są droższe od drogeryjnych. Kiedyś miałam szał na kolorówkę i pochłaniało to spore kwoty, uznałam to za bezsensowne wyrzucanie pieniędzy, bo nie maluję się zbyt intensywnie. Miałam całe półki nieużywanych kosmetyków. Do kosmetyczki chodzę tylko na oczyszczanie twarzy, raz na kilka miesięcy. Jest to wydatek ok. 100zł. Kiedyś wydawałam kasę na jakieś kwasy migdałowe, płyny Jassnera itp. ale to strata pieniędzy. Staram się regularnie biegać, więc na sporty nie wydaje. Do knajp i restauracji rzadko chodzę. Najbardziej doskwiera mi brak funduszy na kino i teatr, które ubóstwiam. Chętniej kupowałabym też książki, teraz ograniczam się do bibliotek, w których nie zawsze znajduję to co mnie interesuje.
Ogólnie wydaje mi się, że wydaję pieniądze mądrzej niż jakieś 2-3 lata temu.

Edytowane przez NaturalWomen
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:35
NaturalWomen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując