Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ślubujące w 2012:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-05, 21:10   #4920
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka
Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
jak na własnoręczny bukiet
Dziękuję bardzo.

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Rewelacja
za talent tez bym chciala sama zrobic sobie bukiet
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
A oto i nasze wlasnorecznie zrobione zawieszki na alkohol tylko jedna, bo mam ich na prawde sporo, roznia sie obrazkami i wierszykami, ale wykonanie kazdej takie same przepraszam za jakosc ale zdjecia robione komorka
Super zawieszki. I z humorem Ja chyba też zrobie sama

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
katushka

super bukiecik jak na własnoręcznie zrobiony! ładny kolorek róż......sama zamawiałaś wszystkie potrzebne rzeczy czy ktoś Ci pomógł?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Kurcze podliczyłam listę gości i wyszło mi, że 28 odmówiło!! Kurde! Boję się, że jeszcze ktoś odmówi, tym bardziej, że kuzynka jeszcze nie dała znać......W sumie z 1 strony to planowaliśmy na początku małe wesele tak na 60-70 osób....ale potem wyszło ponad 100 a teraz jest 75 z Rodzicami i z nami.....
Wiem, że pytałam już o to ale zapraszacie kogoś z pracy? Kurcze ja cały czas byłam przeciwna aby kogoś z pracy zapraszać, ale w sumie zrobiłabym wyjątek....mam fajną koleżankę, która pomagała wybrać mi suknię ślubną, bym ją zaprosiła (z mężem i z córką) ale:1) nie wiem czy nie jest już za późno...2) jak ją zaproszę to potem bedzie głupio nie zaprosić 2 pozostałych dziewczyn (razem w 4 siedzimy) a poza tym....moze moją bezpośrednią szefową powinnam zaprosić? Kurde....ale mam dylemat.....tak dzisiaj sobie pomyślałam o tym...ale się obudziłam...a Wy zapraszacie?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

super- też chcę sama robić
Sama kupiłam róże, liście ozdobne i taśmę florystyczną. I tyle. 20 róż i 10 liści ozdobnych (z czego wykorzystałam 17 róż i 6 liści) wyniosło mnie 31zł

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Nie widzę bolerka, spóźniłam się?

Super torciki . No i fajnie że wszystko wam sie udało

Super są!!! Dzięki za linka - chyba też zamówie TŻtowi tylko właśnie nie wiem czy go uprzedzać.. no bo chciałabym taką niespodziankę, ale znowu jak mu się nie spodobają?

Ja bym zaprosiła tą 1 najbliższą koleżankę. To że siedzicie w 4 nie znaczy że musisz wszystkie zapraszać.. Możesz te 2 zaprosić tylko na ślub. Podobnie jak szefową. Ja szefa zapraszam na ślub a na wesele 2 najbliższe mi dziewczyny z pracy

Śliczny bukiecik . Jak go zrobiłaś?

My też do przodu. Dzisiaj 3pary zaproszone.. Do tego moja mama zamówiła mały torcik na podziękowania dla gości (zamiast paczek z ciastem) z napisem młodzi dziękują i będziemy w piątek próbować. Zobaczymy może kupimy takie zamiast ciast. Będzie oryginalnie i taniej
Zrobiłam po prostu. Nie wiem. Obejrzałam filmik na youtube, poskładałam do kupy róże, zawiązałam i tak wyszedł

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora