Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-06, 12:25   #58
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
U mnie na śń był jog.owocowy z otrębami i kawka. Teraz wcinam bułkę z 2 plasterkami sera żółtego, plastrami pieczarki i keczupem, zapiekana w tosterze no i kawka

Chciałam iść dzisiaj na fitness, byłam na jodze dla kręgosłupa, bo po wczorajszej pracy ledwo co lędźwie utrzymuję na miejscu Ale byłam tam tylko 20 minut bo mój okres się zbuntował i nie mogłam robić wielu rzeczy bo brzuch mnie bolał No i wyszłam w połowie zajęć. A od 17 do 21 pracuję i już na fit nie przyjdę.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Wiem Własnie się pokłóciliśmy i wyszedł, a ja przywaliłam tak nogą w szafkę, że ją chyba skręciłam :/ Strasznie mnie boli, a w pracy cały czas stoję, w dodatku to noga, w której sobie kości przestawiłam w sierpniu i dopiero niedawno ją wyleczyłam

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Aaaa, muszę się pochwalić, że jak dzisiaj byłam na tym nieszczęsnym fitnessie to się zważyłam, a tak uwaga uwaga 57,7 kg . A byłam po śniadanku, w adidaskach i stroju na fit
także
gratuuuuluje
Przykro mi, ze tak to wszystko z TŻ u Ciebie wyglada, ale cokolwiek nie postanowisz i cokolwiek sie nie stanie mozesz na nas liczyc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora