2012-06-06, 11:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Cytat:
Napisane przez Selay
witam was kochane
w pracu urwanie glowy...czuje sie jak bialy murzyn  ...ciagle ktos ode mnie chce jakby dopiero teraz przypomnieli sobie ze za tydzien mnie juz niebedzie (bo macierzynski zaczynam) wiec komus cos musze wytlumaczyc a innym cos przygotwac ... normalnie masakra...tak sie ciesze ze to ostanie dni
niedam rady was nadrobic wiec wszystkiego Naj za rozpoczete tygodnie i udane wizyty
wczoraj odwiedzilam ginke i maly dalej jest malym  , malenstwo Ok, glowka Ok nadal ustawiona w dol , wody OK i tylko tyle co zobaczylam...obecnie koncze 32tyd i 10kg przytylam a za tydzien ostatnia mam u niej wizyte i sruuuuu do polski  TZ odstawia mnie 15tego do rodzinki gdzie grzecznie bede czekala na AKCJE REWELACJE
od kilku dni ciagle mokro sie czuje, wiecej sluzu mi wylatuje czasem taki wodnisto-olejisty a czasem jak sluz plodny ... mam nadzieje ze to OK bo dopiero w PL mi moj ginek sprawdzi co i jak ..w NL od poczatku ciazy ani razu mnie dowcipnie nie badali .. bo niby nie ma poco badac 
|
Dobrze że idziesz na macierzyński. Inaczej pewnie miałabyś jeszcze więcej pracy
Cytat:
Napisane przez hanjah
Jakie tempo osłabło  Od rana mam do nadrobienia 5 stron 
Dorotka często się w nocy budziła i tak kursowałam między sypialnią a jej pokojem, w końcu skapitulowałam i wzięłam ją do siebie i pospałyśmy do 10
Śniło mi się że mam cesarkę  Ale jakaś dziwna lekarka była, w ogóle dziwny ten sen. Nie umiem go teraz opisać
Pogoda znów brzydka... oby weekend był ładny 
|
Haniu , widzisz zamiast kursować sypialnia-pokój trzeba było od razu wziąć Dorotkę do siebie
Mi się też śniła cesarka- ale że moja mama była w ciąży i miała ją mieć 
Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser
Mi położna mówiła, że jak ma się tą bakterię podczas porodu podają kroplówkę z penicyliną. Nie musisz się obawiać.
|
Muszę tylko pamiętać żeby o tym powiedzieć położnej.
|
|
|