Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-06, 12:45   #712
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Jeszcze kilka zdjęć Zoyki. Ktoś pytał jak się nazywa, Rica

Powiem Wam,że mnie za pierwszym razem jak zobaczyłam ją na zdjęciach wcale się specjalnie nie spodobała,taka dziwna mi się wydała, za drugim już bardziej i nagle po pół roku u bottle of happiness zobaczyłam i przepadłam Więc wcale mnie nie dziwi,że się niektórym nie podoba
Za ciepłe tony jak dla mnie. Ja to juz w tym wieku zaczynam być, że nie wszystko mi pasi, bo postarza. U mnie wiek po dłoniach niestety widać

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Eeeeee faaajne musi byc, pokażesz nam prawda

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Aaaaaaaaa i dziewczyny mam pytanie. Trzeba mi lakier na wierzch na frencha, taki żeby nie zabarwił mi białych końcówek na bez czy róż i nie smużył... Zna ktoś? Pliss!

A dwa to - wiecie ile zestawów płytek Red Angel wyszło? Jeden czy dwa? Mam na nie okrutną ochotę... albo na nowe BM.... - wiem jestem oooookropna!

Do mnie to było?

Jeśli tak to jasne, ze pokażę, ale trochę potem, bo teraz mam w planie mani do kibicowania

Hmmm Może sweet as candy z essence?
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora