Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2009 cz.XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-06, 14:50   #2169
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
i to jest najważniejsze nie trzeba robić imprezy z pompą z okazji roczku moim zdaniem to jest też bardzo szczególny czas dla rodziców bo mają co wspominać robiłas jakieś zdjęcia? pokażesz w klubie?
(...)
Zdjęć mam tylko kilka, bo nie było czasu robić więcej Ale może coś sie wybierze
Dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziękuję za zainteresowanie, poczułam się osamotniona w jego 30stce i dałam mu tego wyraz niech se sam wszystko organizuje skoro to jego impreza, a wczoraj nadal padało "nie wiem" to ja też nie wiem,
ja prezent mam, wiec mnie nic nie obchodzi. pewnie jak przyjdzie skruszony to mu pomoge, ale chce konkretów.

Gucia uwielbiam twojego szefa ja dawałam 2 bardzooo duże, albo 3 normalne obierz ze trzy sprawdz na oko jak coś to dorzucisz

ktosia KOCHANAAAA BOSKO WITAJ NA SABACIE

to mam opieke na Pata w piątek i zaczynam długi week
i jeszcze 20stego w środę opieka, a co ;D jak szaleć to szaleć
Mam nadzieję, że Wu się ogarnie, co ja mówię, na pewno się ogarnie
I skoro mamy sabat, to powinnyśmy wszystkie dzisiaj usiąść z kieliszkiem wina, wielką paką chipsów i włączyć sobie "gotowe na wszystko" albo magdę m. Czemu mieszkacie tak daleko

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gucia mam nadzieje, że rower się sprawdzi liczę na ładne nogi bo treningach. Do pracy mam 6km w jedną stronę nie wiem ile bede jechała, dopiero wypróbuję, ale myślę, że w 30min spokojnie się zmieszczę.

Zakupy - sukienka i buty (pon nabytek) Są mega wygodne i mają wstawki zamkowe, a ja zamki uwielbiam więc sama rozumiesz nie mogłam się powstrzymać. No i na koniec ja (sorki za pozę, ale musiłam ukryć moje slady po uczuleniu). Oczywiscie na ulicę tak nie wyjdę, bo wtedy koniecznie leginsy i sukienka zamienia się w tunikę.
Pięknie wyglądasz! Masz takie zgrabne nogi, że leginsy są całkowicie zbędne!
Buty Kochana, tak szczerze, ile par butów masz w domu?