Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-07, 13:54   #1574
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Dziękuję za wsparcie

Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że wszystkie sklepy są pozamykane więc jednak nici z pizzy

Byliśmy wczoraj w kinie na "Mrocznych Cieniach". Nie wiem czy lubicie filmy Burtona, ale ten mogę polecić. Jeśli ktoś szuka wartkiej akcji to może wydawać się nudnawy, ale Johnny Depp jest prawdziwą ozdobą filmu, głównie dzięki stylizacji języka
U nas zawsze jest jeden sklep otwarty
A na ten film mieliśmy iść wczoraj z TŻtem ale już nie mieliśmy siły
Może w przyszłym tygodniu się wybierzemy. TŻ idzie, bo uwielbia filmy Burtona, a ja z miłości do Johnnego

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
A pająki też zjada?

Dzień dobry
ale się wyspałam
Moja zjada wszystko jak leci Byleby było fajne do złapania i zabawy, a potem do pyszczka

Witajcie pierwszy raz od dłuższego czasu popołudniu, a nie w środku nocy
Jestem tak najedzona, że się ledwo ruszam Teraz odpocznę ze dwie godzinki i może skończę w końcu pracę
I tak patrzę i jak zwykle nie mam gdzie się połozyć, bo kotka na środku łóżka się rozłożyła i nie ruszy jej nic stamtąd
Macie jakiś ciekawy przepis na truskawki? Bo zwykłę ciasto, koktajl, naleśniki i pierogi mi się znudziły Albo z galaretką zrobić i z bitą śmietaną? To jest myśl

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora