Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie dla tworzących z różnych mas??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-14, 18:16   #1
kawa80
Rozeznanie

Question

Pytanie dla tworzących z różnych mas??

Witam
Mam pytanie dla tworzących z różnych mas. Chodzi mi o wasze dośwadczenie i produkty które stworzyłyście. Przypuszczalnie ozdoba jaką wykonałyście zabrudziła się i chcecie ją wyczyścić, co się dzieje z rzeczą która była wykonana np z masy solnej i nagle ląduje w wodzie? Czy uległa zniszczeniu.
Druga część tego samego pytania. Lubie tworzyć samodzielnie różne rzeczy, moi znajomi są przyzwyczajenie, że wchodząc do mojego mieszkania żadko znajdą ozdobę która pochodzi ze sklepu. Ostatnio spodobały mi się doniczki na kwiaty (ze sklepu typu "wszystko po 4,50") chciałabym sama coś takiego zrobić, ale tu jest właśnie to o co chce zapytać: z jakiej masy powinnam to zrobić i czy podlewając kwiatka nie rozmięknie mi się.
Tworząc chwytam się różnych dziedzin. Spróbowałam masy solnej i udało mi się zrobić całkiem fajne figurki do szopki bożonarodzeniowej. Teraz chodzą mi po głowie te doniczki, a więc uprzejmie proszę o poradę
kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując