2012-06-07, 23:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnauud + OT, część IV
Cytat:
Napisane przez damon
Byłam we wtorek. Kobity jeszcze o niej niewiele wiedziały, oprócz tego że promo zaczyna się od środy. Pokazano mi stolik, który przygotowują na tą promocję i nic ciekawego nie było. Ale ja kolorówki mam dość, cienie Diora mnie nie odpowiadają, więc może dlatego nic mnie nie zaciekawiło. Zaproponowały mi tusze Loreala
Ogólnie nie lubię M. w Batorym. Konsultantki nie iwedzą o czym mówię, o kosmetykach bardzo słabe pojęcie mają. Siedzą zazwyczaj przy laptopie i strony na Allegro przeglądają. Ostatnio wnerwa na nie miałam mega kolosalnego. Na fejsie była akcja związana z próbkami Cuccio i właśnie M. w Batorym jako jeden z niewielu był objety tą akcją. Pognałam tam i tradycyjnie pustkę w oczach zobaczyłam, gdy się pytałam czy zestaw próbek dla mnie jest. Ogólnie nie cierpię Batorego i jak muszę to tam jadę. A muszę, bo tam mają Estee Lauder i Helenkę.
Muszę kupić czarny tusz. Dziewczyny HR panterka czy EL sumptuous?
|
Jakbym siebie czytała. Ale ten w Gdańsku nie jest lepszy, dlatego w sumie wcale do M. nie chodzę.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34564900]Chcialam Wam cos polecic. Znalazlam chyba ( ) w koncu szampon, ktory mi skory glowy nie podraznia i nie wysusza. Szampon jest bez barwnikow, konserwantow i wszystkiego, czego tylko sie da. Szampon ma konsystencje galaretki, myje sie nim o wiele lepiej niz innymi naturalnymi cudakami (do tego inne naturalne szampony tez mnie wysuszaly, ten jest naprawde dobry).
Naprawde warto sprobowac. Oprocz tego, ze nie podraznia, sprawia, ze wlosy sa "miekkie jak kaczuszka" .
Szampon to Hipp z konikiem.[/QUOTE]
Wypróbuję, bo ostatnio po wszystkim swędzi mnie głowa 
Cytat:
Napisane przez martiryb
a może Helenkowy Pyton? ja go uwielbiam! 
|
Ja też, boski jest
|
|
|