2012-06-07, 23:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez oh!
Mam pytanie. Napisałam sobie recenzję Vatiki. Zdaje sobie sprawę że olej nie zdziała mi cudów po jednym użyciu, ale używam go od tych 4-5ms raz na jakiś czas + miałam przyjemność jej uzywać 2 tygodnie dzień w dzień po kilka godzin. No i cholera nie jestem zadowolona. Efektów zero. A tu mi anonim pisze że moja opinia nie ma żadnej wartości...
Kurcze, po głupiej oliwce Babydream mam efekty od razu po umyciu włosów a tu naprawdę starałam się rzetelnie podejść do sprawy i przetestować dogłebie tego śmierdziela 
Ile czasu Wy szanowne koleżanki czekłybyście z recenzją oleju do włosów? Kilka miesięcy to na prawdę na mało? 
|
Każdy ma prawo do własnego zdania i własnej opinii. Na jednych kosmetyki działają rewelacyjnie, inni nie widzą różnicy. Dlatego nie przejmuj się jakimś głupim tekstem, że Twoja recenzja nie ma żadnej wartości, bo ma - to jest Twoja opinia na temat tego oleju, nie na każdego będzie działał tak samo. Skoro po innych olejach widzisz efekt od razu, a po używaniu tego kilka miesięcy nie, to masz pełne prawo zaznaczyć to w recenzji. Nie przejmuj się
|
|
|