2012-06-07, 23:53
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX
blackberry456 mój kolega złamał dwa dni temu małego palca u stopy. Jemu wywinął się aż w druga stronę, dlatego pojechał. Oby to było tylko stłuczenie.. Pewnie szukałaś już odpowiedzi na te pytania w necie, ja niestety nie pomogę.
Dziewczyny nie było mnie od wczorajszego wieczoru do teraz przed komputerem. Masakra. Mam tyle wiadomości, dużo rodzin ciągnie ze mną rozmowę, jakaś dziewczyna odezwała się na fb czy mogłabym ją zastąpić 31 sierpnia, bo ona jedzie do tej rodziny na wakacje... Chce ze mną porozmawiać na Skype'ie o szczegółach. Napisała że dla rodziny liczą się referencje.
Pytanie do was: od kogo brałyście, same tłumaczyłyście czy jak to zrobić? Bo nie mam pojęcia. Ja mam referencje 100h jako animatora dzieci. Tam niby jest apropo pracy z dziećmi i mnie jako pracownika... Tak to mam kontakt na co dzień z dziećmi mojego brata, ale od rodziny referencje to nie referencje prawda? Może od nauczycielki angielskiego, żeby jak coś mogli sobie z nią pogadać przez tel.?
Ogólnie teraz nie mogę nawet myśleć jakoś o tym, może rano jak wstanę, zrobię sobie kawę to na spokojnie wszystko załatwię...
Mam problemy z tatą. Strasznie się boi o mnie. Nie chce pozwolić, aby mnie tam wykorzystywano, bo wg niego tak właśnie będzie. Nie wiem co o tym myśleć nawet. Moja mama powtórzyła mi co jej powiedział. M.in. że to ona ma mi "wybić z głowy ten pomysł". Niby jestem dorosła, moja mama też się boi, ale chce żebym spróbowała i nie żałowała, że nie zaryzykowałam.
Nic mnie tu nie trzyma. Tak bardzo chcę wyjechać, a teraz jeszcze tata okazuje się być przeciwko temu.
Edytowane przez athine
Czas edycji: 2012-06-07 o 23:57
|
|
|