Były czasy, kiedy o wyszukiwarce raczej się nie wspominało. Zaowocowało to prawdziwym bałaganem na forum, lamentami: "oj nie, nie mogę czegoś znaleźć, bo jest tyle tematów" albo "dlaczego nikt mi nie odpisuje" /no może dlatego, że temat był wałkowany 100 000 razy

/, "forum jest nieczytelne", itp, itd.
Na Kosmetyczce pewnego pięknego lata nie można było się przedrzeć przez inny temat niż depilacja. Depilacja, wszystkiego, każdej części ciała, na wszystkie sposoby, czasem po 10 razy, bo czyjś wąsik zasługiwał na szczególne wyróżnienie nowym wątkiem, bo niby "jak to? przecież to jest mój problem, czemu miałabym dopisywać się do problemu X" (chociaż był taki sam). Fajnie się korzystało z forum? Suuuper :/
Ile można tłumaczyć, że używanie wyszukiwarki to podstawa?
Nie bądźmy mimozami- w końcu całe to przypominanie się nudzi i pozostaje wpisywanie tylko samego hasła: "Wyszukiwarka!"
Chyba, że zaczniemy inaczej: "Droga Koleżanko z tego jakże przemiłego forum. Niezmiernie się cieszę, że zechciałaś zaszczycić nas swoim postem, ale obawiam się, że Twoje przemyślenia nie są zbyt odkrywcze. W archiwum znajdziesz wiele wskazówek na trapiące Cię problemy. Jeśli chcesz, to ja użyję wyszukiwarki, aby odciążyć Twoją strudzoną głowę. Buziaczki, rzastin"
Pilnujmy same porządku, bo to nasze forum, dzięki temu lepiej się z niego korzysta. Cieszę się, kiedy użytkowniczki dbają o ład, bo to ułatwia wszystkim życie, a moderator nie jest przecież maszynką.