Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-08, 15:33   #4311
anula_ga
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez effa_j Pokaż wiadomość
dzieki za info przy okazji wiekszych zakupow zamowie sobie ten olej wlasnie probuje sie zebrac w sobie i isc po twoja maske
Ciesze sie, ze balsamik Ci podpasowal

Stosowalyscie sam olejek czy czyms jeszcze wspomagalyscie kuracje?
moje rozstepy niestety nie sa swieze i obawiam sie, ze sam olejek nie pomoze. Z drugiej strony ja sobie pomysle, ze mam sie kluc iglami to ale czego sie nie robi, aby byc pieknym
Razem z olejkiem Mała uzywała lotionu różowego babydream.
Ale rozstępy miała świeże....
Mnie igły przerażają za bardzo - nawet świadomość utraty jędrości ciała mni enie zmusi do ich używania. A na cycki??? W życiu!!! Trudno, najwyżej będę sie o swoje cycki potykać za jakiś czas
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Nie wiem czy taka super, bo ja miałam chrapkę na kilka rzeczy, szczególnie na odżywkę, którą chwaliłaś, bo mamy podobne włoski.
Tak w ogóle już nie wiem w jaki szampon strzelać, bo na dłuższą metę Babydream mi się nudzi, a nic innego nie zachwyca.
W ogóle używam teraz szamponu z kofeiną z Alterry i jak na razie to moim zdaniem najgorszy szampon dla mnie. On jest niby dla włosów przerzedzonych i faktycznie na moich (grubych) powoduje za wielki push-up.
Skoro bd Ci słuzy to używaj - w ramach urozmaicenia możesz sobie parę kropelek jakiegoś ładnego olejku eterycznego dodać albo przelać do innej butelki