Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-08, 17:14   #4004
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

nadrobiłam,troche po łebkach ale wszystko mniej wiecej wiem
Dziękuje kochane za kciuki
Kupiłam dziś w pepco niedrabki i dwie słodkie czapeczki

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a myslalam ze tylko ja jestem małolatka tutaj i dlatego niechetnie chcialam dzielic sie swoim wiekiem
zreszta pamietam ze kiedys chyba sie przyznalam ile mam lat i na tym watku pewna pani,ktora juz sie nie udziela zjechała mnie na czym swiat stoi,ze jestem za mloda,ze nie znam sie na zyciu i pewnie rodzice mnie utrzymuja,ze szkola nie dokonczona itd,dlatego tez dlugi okres sie nie udzielalam
głupia baba.co ją to w ogóle obchodzi.maja ludzie problemy
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
gratuluję wizyty duży już chłopczyk z Twojego Leona
dziękuje.duż jest.mam nadzieje ze go jakos przepcham we wrzesniu
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
To ja Ci polecam Feminum żel, on jest z kwasem mlekowym.
ja przed ciążą stosowałam durex play,fajny jest.mysle ze ciazy też go mozna stosowac
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Za tydzień mam pierwsze ktg. Oprócz tego, że trwa pół godziny to niewiele wiem. Uświadomi mnie któraś choć troszkę??
kochana,jakas kobita miała to ktg dziś jak byłam u gina i prawie godzine była podpięta.to wyglądało jak ekg tylko do brzucha przypęte

w ogóle dziewczyny jaka ta glukoza fujć jest,odbijało mi sie po niej okrutnie.jak któras ma to jeszcze przed soba to radze nie wąchać.myslałam ze sie pochewtam
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora