Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część V :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-08, 16:24   #61
martiryb
Wtajemniczenie

Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część V :)

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
Cos tam jeszcze zostało tylko nie wiem czego szukasz jak niczego konkretnego i chcesz "cos fajnego" to mysle, ze jeszcze cos sie znajdzie
w sumie nic konkretnego, bo na odwyku jestem ale w takiej promocji jakby coś w oko wpadło, to bym się skusiła

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Witam w nowej części
Byłam w M. w Blue City i Reducie. W Blue City nic nie było ciekawego, w Reducie było dużo więcej rzeczy a zainteresowała mnie Terracota i brązery Guerlain, było ich sporo. No ale mam brązer Guerlain więc zdrowy rozsądek nie pozwolił na zakup kolejnego. Ufff. Maskary z HR które najbardziej by mnie interesowały - były dwie sztuki obie brązowe, tak więc też nie wziełam. Na szczęscie nie było nic z meteorytów bo pewnie bym się nie potrafiła oprzeć, a kolejne meteoryty to ostatnia rzecz której potrzebuję. Zdecydowanie łatwiej sobie to tłumaczyć kiedy nie ma się w zasięgu jakichś przecenionych kulek
czyli lepiej jechać do Reduty niż BC? będę w Warszawie w przyszyły piątek i tak sobie planuję

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora