Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-09, 11:01   #400
Ahtaga
Wtajemniczenie

Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Filip też długo pił poranne mleko z butli, dopiero od miesiąca zamiast butli dostaje płatki na mleku i je łyżeczką. Za dnia pije z butelki po wodzie z kubusia, tak mu spasowało, a tylko w tej jest niekapek Co do ząbków, to u nas dolne jedynki tak delikatnie są skrzywione, ale bardziej mi się wydawało od smoka niż od butli
mój smoka nie ma, ale za to palca ssie, ale na szczęście już bardzo rzadko. Gdziesz czytałam na stronie Hippa, że z butelkami już czas się pożegnać, bo picie z nich też powoduje wady zgryzu.

A jaka to butelka? Kubuś woda? nie widziałam chyba. Muszę się rozejrzeć w sklepie. Czy to poprostu taka butelka ze sportowym ustnikiem?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Filip też długo pił poranne mleko z butli, dopiero od miesiąca zamiast butli dostaje płatki na mleku i je łyżeczką. Za dnia pije z butelki po wodzie z kubusia, tak mu spasowało, a tylko w tej jest niekapek Co do ząbków, to u nas dolne jedynki tak delikatnie są skrzywione, ale bardziej mi się wydawało od smoka niż od butli
a te płatki to na mm, czy na krowim?
Muszę i ja już zastąpić czymś tą butlę. Może na początku kaszkę na mm, ale na noc tak ładnie zasypia przy tej butli, że aż szkoda

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując