2012-06-09, 11:01
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Filip też długo pił poranne mleko z butli, dopiero od miesiąca zamiast butli dostaje płatki na mleku i je łyżeczką. Za dnia pije z butelki po wodzie z kubusia, tak mu spasowało, a tylko w tej jest niekapek  Co do ząbków, to u nas dolne jedynki tak delikatnie są skrzywione, ale bardziej mi się wydawało od smoka niż od butli 
|
mój smoka nie ma, ale za to palca ssie, ale na szczęście już bardzo rzadko. Gdziesz czytałam na stronie Hippa, że z butelkami już czas się pożegnać, bo picie z nich też powoduje wady zgryzu.
A jaka to butelka? Kubuś woda? nie widziałam chyba. Muszę się rozejrzeć w sklepie. Czy to poprostu taka butelka ze sportowym ustnikiem?
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Filip też długo pił poranne mleko z butli, dopiero od miesiąca zamiast butli dostaje płatki na mleku i je łyżeczką. Za dnia pije z butelki po wodzie z kubusia, tak mu spasowało, a tylko w tej jest niekapek  Co do ząbków, to u nas dolne jedynki tak delikatnie są skrzywione, ale bardziej mi się wydawało od smoka niż od butli 
|
a te płatki to na mm, czy na krowim?
Muszę i ja już zastąpić czymś tą butlę. Może na początku kaszkę na mm, ale na noc tak ładnie zasypia przy tej butli, że aż szkoda
|
|
|