2012-06-09, 19:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
My dalej w dwupaku  a na dzisiaj mialam tp
Ja mialam dzisiaj usg maly wazy juz ponad 3700g serduszko slicznie bije , lozysko i wody plodowe wporzadku , podpieli mnie tez pod KTG skurczy brak .. Gin sprawdzil rozwarcie dalej 2-3cm szyjka miekka jak to gin powiedzial " wszystko super gotowe do staru tylko czekac az maly zacznie akcje" No i zapytal co z wywolaniem ja mowie ze myslalam o piatku a on ze radzilby mi wczesniej bo z malego juz klocek a wiadomo ze teraz szybko przybiera na wadze w czwartek go nie ma w srode mu nie pasowalo. Takze jesli maly sam nie zdecyduje sie wyjsc do poniedzialku , mamy przyjechac we wtorek do szpitala na 6:30 rano i zaczna wywolywac ...  Ale mam jednak nadzieje ze maly sam zdarzy wyjsc do tego czasu np w poniedzialek 
|
zabciu a więc trzymam kciuki aby mały sam wystartował 
Cytat:
Napisane przez Scio
Czesc
Właśnie piekę biszkopt z kaczych jaj. Ciekawe czy w moim dziurawym piekarniku wyjdzie, czy opadnie 
|
z kaczych??niby jajo jak jajo i nie powinno byc ró znicy, ale mimo wszystko wydaje mi sie to obrzydliwe 
u nas wczoraj było fajnie... dzis co prawda spałam do 13, ale spoko jestem juz zregenerowana. zdazyłam wstac a u nas w ogródku na nowo się zaczeło... tzn prcentowali sie tylko chłopacy na szczescie towarzysto juz sie rozeszło i mozemy cieszyc sie błogim sobotnim lenistwem
|
|
|