Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-09, 18:43   #2169
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Heja Wreszcie nadgoniłam wątek
Czarna
brawo wiedziałam, że ta nadwyżka to dla Ciebie pikuś
Bottega nie pozostaje mi nic innego jak kibicować Ci z całego serduszka, abyś wróciła do zdrówka
elganja dzięki za recenzję stewii
Czarna, Bottega wiecie coś w tym jest mówicie, że pomimo ubytku tylu kg czujecie się dalej jakbyście były grubaskami ... I ja mam podobnie chociaż 16kg za mną, cały czas mam wrażenie, że jestem grubaskiem (wiem że schudłam) ale jakoś w mojej głowie ciągle jestem w rozmiarze XL - i muszę to sobie przypominać i uświadamiać: halo halo Wyrafinowana masz -16kg na liczniku i wtedy na twarzy jest banan Powoli nabieram pewności siebie i przyzwyczajam się do mojej nowej wagi i nowego JA
Dokładnie Thenerd ma rację Bottego już nie z takiej opresji wychodziłaś - więc wierzę w Ciebie
Strawberry gratuluję nowej pracy
Sylvia pisałaś o długich spodniach w lato i o plaży - stwierdzam, że jesteśmy bardzo do Siebie podobne - ja do tej pory rok w rok lato przechodziłam w długich spodniach więc znam ten ból A z plażą to już w ogóle masakra :P O Atram witam w klubie długich spodni w lato A co do spadku to spokojnie już zwalniam dam Wam fory heh Sylvia złotko powiedź mi ile Ty masz cm w łydkach co ? Bo w klubiku napisałaś mi, że mam zgrabne łydki a coś mi się wydaje, że mam grubsze od Ciebie
Olcia - Witaj Czy ja się nie przesłyszałam/przeczytałam - na kolację jesz kilka truskawek ??? Odsyłam Cię do pierwszej strony wątku - my się tu zdrowo odżywiamy - jemy 5 zdrowych posiłków dziennie, a nie głodzimy !!! Chcesz jeść 4 posiłki - proszę bardzo, ale kalorycznie musisz wyjść między 1080-1200kcal ...
Superkas ale przyznaj, że to miłe jak spodnie wiszą, a jeszcze miesiąc temu były obcisłe . Biedne króliczki
Thenerd będę musiała Cię pomęczyć i podręczyć o info na temat zabiegu na żylaki - bo coś mi się zdaje, że bez tego się nie obejdę straszną masakrę mam na jednej nodze... co gorsza kiedyś to działo się tylko na łydce, ale teraz i udo jest w żylakach
Pysiu no jasne, że za drugim razem masełko Ci wyjdzie A jak Tobie się nudzi Słoneczko to zapraszam do mnie - zawsze się coś do roboty znajdzie Mordeczko
Puchatku Ty jak coś powiesz to już powiesz - miło się Ciebie czyta Ale co tu na mnie Atram napuszczasz co - niedobry Puchatek :P Qrczę ja mam całe pośladki w rozstępach i to tych białych. Thenerd ma świętą (choć to w jej przypadku brzmi absurdalnie) rację - nie kupuj tych deserków tyle, to nie będziesz się dziwiła czemu ich tyle zjadłaś
Lordi trzymaj się dzielnie nasz pracusiu
anusiawa a masz , wiem jak trudno jest wrócić na dobre tory, ale to już w 99% dzieję się w Twojej głowie - poukładaj sobie wszystko na nowo. A co do statku to właśnie zburzyłaś mój światopogląd
Martuszka brawo za brak ciasteczek. Ja do endo idę w ten czwartek - ciekawe co mi powie ...
suzzi uhuhu gratuluję wagi i nowego autka . I coś tak czuję, że teraz do dentysty to z wielką przyjemnością będziesz chodziła Jeśli chcesz znać moje zdanie to serki topione stanowczo odradzam - sam tłuszcz

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora