Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-09, 18:51   #3670
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ja zawsze trę w malakserze na takiej tarczy ze średnimi oczkami (nie mam takiej typowo do ziemniaków) i nie rozwalają się Ostatnio z uwagi na dietę robiłam tak samo z selera i on jest bardziej suchy niż ziemniaki, nie puszcza wody, więc musiałam dać więcej jajek żeby związało, ale też się nie rozpadały. Obstawiam, że u Nadalki to wina samych ziemniaków, jakiś może gatunek felerny.

Bylismy w tym sklepie Dudek (dziekuję Ci Maciejko za cynk). Promocyjne Jedo były w kiepskich kolorach, albo prawie białe beże albo oczoje.bny turkus. Zdecydowaliśmy się na kawę z mlekiem +brąz (jednak nie czerwień) z katalogu 2011 (tapicerka jak w załączniku), na beżowym stelażu. Odbiór w poniedziałek

Przy okazji mam pytanie o fotelik- byłam właściwie zdecydowana na MaxiCosi a juz w drugim miejscu polecają bardziej Recaro, słyszałyście coś o nim? Na ceneo raczej dobre opinie, jedynie mnie zniechęca, że wydaje się być węższy od MC, więc posłuży krócej
Super!

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora