Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-09, 19:29   #3693
Maciejka__
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Powiedziałam mężowi o planie mieszkania w łazience, tylko nie wiemy gdzie telewizor postawić, bo mamy b. małą 2 metrową
*
Dobry pomysł pod warunkiem, że zawsze masz gwarancję zaparkowania niedaleko od wejścia do klatki, żebyś nie musiała się targać z gondolą, zakupami i dzieckiem kilkaset metrów
Telewizor?
Moja Droga - teraz możesz wziąć tylko książki o niemowlętach i lapka z wi-fi! Jak tu dziewczyny polecą jakiś dobry program, to na krótko wyjdziesz ze swojego przytulnego pokoiku.

Gwarancji niestety nie mam. Jak nie będzie miejsca, to będę dźwigać wózek na górę (stelaż osobno), albo dziecko wezmę do nosidełka, a resztę zostawię do wniesienia tż-owi.
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Bylismy w tym sklepie Dudek (dziekuję Ci Maciejko za cynk). Promocyjne Jedo były w kiepskich kolorach, albo prawie białe beże albo oczoje.bny turkus. Zdecydowaliśmy się na kawę z mlekiem +brąz (jednak nie czerwień) z katalogu 2011 (tapicerka jak w załączniku), na beżowym stelażu. Odbiór w poniedziałek
No to chyba mamy identyczne wózki. Tylko ja kupowałam w "Mama i ja", a żeby nie czekać na beżowy stelaż, to poprosiłam o zmianę matowego aluminiowego na czarny. Koła i kosz na zakupy są czarne, więc też pasuje.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora