2012-06-09, 20:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(
Cytat:
Napisane przez Marin8d
Ja nie potrafię obdarzyć nikogo innego uczuciem po raz kolejny. Bo miłość to co innego niż chemia pomiędzy dwojgiem ludzi. Skoro twierdzisz, że można więcej to mylisz miłość z pożądaniem. Musisz się nauczyć je odróżniać.
pominę 7 zauroczeń, które bardzo szybko się skończyły tak jak szybko się zaczęły.
|
wtf  
Cytat:
Napisane przez Marin8d
no tak tylko, że na gotowanie trzeba mieć kasę, na podróże także..roweru nie posiadam. Nie zawsze mogę coś upichcić a tak bym chciała. Namiętnie zbieram wszelkie przepisy...mam tego full, ale nie zawsze mam jak tego wykorzystać  Zrezygnowałam z agencji pracy tymczasowej bo robili problemy z wypłatami...w efekcie wypłatę za luty dostanę pod koniec lipca. Teraz mam tylko stypendium (niskie) i musi mi wystarczyć na bilet miesięczny, czasem coś ugotuję bo w domu najczęściej nie ma nic. Dla mamy twaróg, śmietana, wędlina i masło to już wszystko co jej do szczęścia potrzeba a ja lubię różnorodność w posiłkach.
Mimo to uczę się, żeby mieć dobrą pracę. Dzieci mieć nie mogę a na studia poszłam specjalnie dla faceta, żeby nie być od niego gorszą. Wiem, głupie to, ale ja nie chciałabym być na czyimś utrzymaniu. Chciałabym gdzieś wyjechać, ale nie mam z kim. Boję się sama podróżować zwłaszcza, że nie jestem osłuchana z angielskim. Wątpię czy się osłucham..zawsze zostaje korespondencja pisemna, ale to jest dziecinada, żeby pisać na kartce o co mi chodzi.
|
a dopiero co autorka pisała,że te co nie dają rady na studia niech się nie wybierają... rozumiem,że lepszą opcją jest pójście na studia dla faceta !!
Cytat:
Napisane przez Marin8d
nie przejmuję się waszymi odzywkami typu "troll" bo to dziecinada jakaś
wypowiadacie się bez senu...po co mi te śmieci? Skoro was bawi czyjeś nieszczęście to nabijajcie się z kogoś innego...na tym forum macie mnóstwo bezsensownych wątków typu.." nie spełniam oczekiwań chłopaka w łóżku" lepiej idźcie tam się wypowiadać..
|
a to akurat jest całkiem sensowny temat wątku bo pokazuje ,że ktoś chce ratować swój związek poprzez poprawę życia seksualnego 
Cytat:
Napisane przez Marin8d
Pójdę do psychologa, będę słuchać głupot, które każdy słyszy. Lepiej by mi zrobiła zmiana otoczenia. Szkoda, że on nie chciał mnie poznać ani pokochać. Skreślił mnie bo: nie miałam studiów, jestem młodsza? Czy wszyscy są materialistami i się ścigają? Trudno będę sama bo nikt mnie już raczej nie pokocha skoro do tej pory nikogo nie było. Nie chcę być z byle kim kto chciałby się tylko ze mną przespać albo był dla kasy. Cenię siebie i nie oddałam byle komu co mam najcenniejszego.
Wyścig szczurów jest wszędzie. Ja ten wyścig przegrałam bo nie spełniam jego oczekiwań  Na uczelni też ten wyścig przegrałam...bo są ludzie lepsi ode mnie.
Największe przepychadła są jak się wsiada do autobusu  
|
TY jesteś niezrównoważona psychicznie 
Cytat:
Napisane przez SALIX
przecież cały wątek Ci tłuczemy do głowy, że Twoja, czego tu nie rozumiesz? 
|
boska odp.
Cytat:
Napisane przez Marin8d
to ciebie nikt nie lubi i wynocha stąd bo mam ciebie dość. Nadal nie czytasz ze zrozumieniem...WYPAD!
Co to za dziewucha, która nie odróżnia modlitwy od zaklęć? No comments!
|
wow prawie się wystraszyłam 
jak dobrze ,że jesteś i robisz selekcję kto tu może być a kto ma spadać 
Cytat:
Napisane przez Marin8d
a ta znowu nie doczytała do końca...wychodzę z domu bo zbok miał iść do pracy, ale siedzi w domu. Myślałam, że sobie poszedł, ale co widzę? 2 okocimy w lodówce...
Mam tego dość..i was też mam dość, jesteście takie same jak ten zboczeniec.
|
należą mi się przeprosiny, nie jestem taka sama 
Cytat:
Napisane przez Marin8d
Bez dyplomu nie mam uprawnień do wykonywania zawodu. Myślisz, że przez agencję da się wyżyć...a duuuupa. Oni robią takie problemy, że wypłatę za luty dostajesz w lipcu....żal.pl
Życzę ci powrotu do zdrowia btw nie zrozumiałaś mnie i napisałaś najgłupsze zdanie jakie na świecie było wogóle  najlepiej wogóle nic nie pisz.    : hahaha:   :h ahaha:  
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Nie wierzę, że wszystkich kochasz i lubisz...i NIE JESTEM CHORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ile razy mam to tłumaczyć. Nie życzę sobie przypinania etykiety "chorej"! To wy się nadajecie na terapię a nie ja...
Kuźwa z wami wszystkimi!!!!!!!!!! Idźcie się pieprzyć bo facet was zostawi!!!!
|
a nie zostawi właśnie, bo mnie strasznie kocha 
Cytat:
Napisane przez DariaKom
Hehe no tak...my tu gadu gadu, a moderacja na grillu 
|
no potrzeba by było kogoś z władzą
|
|
|