2012-06-09, 21:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Jeszcze w sumie moja mama narobiła większej afery niż to możliwe ,choć takiej afery aż nie było. Bo ja dzis spokojnie, nie klocilam sie , poprostu się zebrałam . !!
Aaaa i zapomnialam wam pow... fochem zarzucil ze nie ma obiadu i na złość mi próbował robić ,telewizor glosno , poszedl se sam obiad zrobic, to on pokoju nie bedzie robil bo JA TEŻ MAM 2 RĄCZKI i mogę sobie zrobic , na co ja mu tyko odp ,że ja swój pokój mam u mamy zrobiony. A potem.... odpalił sobie papierosa w pokoju i tym przegiął .
MARTI - myśle ,że dla nas będzie też najlepiej jak będę u mamy. K też ma 28 lat a zachowuje się jak dzieciak ! I zauważylam to ,że w ogóle wychowany nie jest. Ale czegóż się spodziewać skoro od 14 roku życia sam się wychowywał i utrzymywał bo mamusia miala fiubździu w głowie i ma do tej pory . Tylko ja sie boje tego ,że ...zostane na zawsze sama z dzieckiem 
dzięki dziewczyny za wsparcie . Poprostu zauważam w końcu to co juz dawno powinnam zauważyc ,że on jeszcze nie dojrzał i przyzwyczail sie ze jestem i koniec jakiegokolwiek starania. Tylko jego potrzeby sie licza;/
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia
Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-09 o 21:04
|
|
|