|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z was?
SZUKAM!!!
KOSMETYKI
- żelu do mycia twarzy Toleriane LRP
- toniku bezalkoholowego, chętnie jakiś apteczny ale niekoniecznie
- szamponetki Joanna Kawowy brąz lub inne w podobnym odcieniu, farby w odcieniach jasnego blondu, szampon koloryzujący L'oreal ciemne brązy
- lakiery do włosów wszelakie (Joanna, Pantene i Sansilk ODPADA)
- spray ochronny do prostowania włosów
- krem do prostowania włosów, najlepiej Wella High Hair
- żelu w sprayu Hegron
- olejki, tabletki musujące, sole, kulki - wszystko do kąpieli oprócz płynów
- wosku cukrowego do depilacji
- perfumy - pełnowymiarowe, próbki i miniatury z atomizerem i końcówki zapachów - zapachy słodkie, ciężkie, seksowne oraz lekkie kwiatowe i owocowe, odpadają zapachy świeże typu morskie, herbaciane, drzewne, kadzidlane
- podkładu Vichy jedwabistego Ivory Clear lub Opal oraz Max factor Colour Adapt Naturalny
- jasny korektor
- zielony korektor
- NOWY czarny tusz do rzęs
- NOWY śliwkowy/bakłażanowy tusz do rzęs
- kremu do ciała Avon Pur Blanca, masełek i kremów do ciała ślicznie pachnących, słodkich, owocowych i jadalnych oraz nawilżających i ujędrniających balsamów do ciała, ale nie wyszczuplających!
- błyszczyków różowych z drobinkami
- różu do policzków, jasny kolorek, chętnie przyjmę zarówno odcień ciepły jak i zimny, bez drobinek lub z takimi niewidocznymi gołym okiem
- jedwabiu do włosów Biosilk, inne olejki tego typu
- lakieru nawierzchniowego do paznokci, tzw top coat - wysuszacz, nabłyszczacz, najlepiej Manhattan
- lakieru bezbarwnego Inglot UV
- maseczek do twarzy, w tubkach lub saszetkach - nawilżających, odżywczych, ujędrniających, napinających, ogólnie do skóry suchej
- nabłyszczacza do włosów w sprayu
- pędzelka do henny
- balsamów brązujących L'oreal Nutribronze do jasnej karnacji lub balsam brązujący Vichy
CIUCHY I INNE
- TWEEDU w każdym wydaniu! trencze, kurtki, spodnie, torebki, paski, kaszkiety
- prostych wąskich spodni (nie marchewki!) - czarne, grafitowe, ciemnoszare
- długich łańcuszków z zawieszkami lub bez
- ciuszków w rozmiarze s/xs, to co wpadnie mi w oko
- czarnego trenczu!!! ewentualnie w innym kolorze jeśli mi się spodoba
- szali, takich szerokich i długich, ale raczej cieńszych, wiosenno-jesiennych chętnie ażurowe!
- kaszkietów przeróżniastych
- białej torebki!!, torebek także innych
- szerokich pasków, takich na pas i na talię
- biustonosze 65A (mogą być używany ale w bardzo dobrym stanie)
- koszulki do spania - koronkowe, tiulowe itp
- koszulek, koszul i bluz męskich w rozmiarze XL, koniecznie czarnych bez kolorowych dodatków
- ubranek dla chłopca w rozmiarze 98
- muliny Ariadna o numerach 690, 632, 689, 441, 443, 439, 414, 411, 574, 598, 600, 577, 583, 409
- koralików, kamieni i półfabrykatów do robienia biżuterii, także naszyjniki i bransoletki do rozbiórki
- książek poradników, wiele tytułów mnie interesuje więc nie będe wymieniać
- książek o tworzeniu biżuterii z koralików!!!
- lokówki ceramicznej
- gry Scrable, także innych ciekawych gier planszowych
- różnych rzeczy do domu, jak np. flakony, ramki na zdjęcia, świeczki zapachowe, odświeżacze powietrza, obrusy do kuchni, serwety i serwetki, bieżniki, ozdobne poduszki lub owleczki na poduszki, duże kapy na łózko, chętnie przygarnę też firany i zasłony jeśli ktoś będzie miał akurat na pozbyciu i jeśli mi sie spodobają oczywiście , i pewnie wiele innych rzeczy o których teraz akurat nie pamiętam
- naklejki na ścianę, ale to pewnie marzenie...
- magazyny dekoratorskie typu "Mieszkam", "Mój dom" itp.
Jeśli któraś coś ma to zapraszam, będę bardzo bardzo wdzięczna
Edytowane przez _Koniczynka_
Czas edycji: 2009-05-21 o 18:00
Powód: błąd w redagowaniu
|