Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-09, 22:36   #2182
anusiawa
Raczkowanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

wyrafinowana - aż mnie zaciekawiłaś jaki mialaś światopogląd na statkowe życie?
silvia - nie ma przeproś, bierzemy się za siebie, bez żadnych wymówek, tak żebyśmy obie zobaczyły min. -0,8kg w przyszły poniedziałek przynajmniej taki mam plan, @prawie mi się skończyła więc do pracy rodacy muszę tylko jakoś grzecznie przetrwać jutrzejszą imprezę rodzinną(moi rodzice mają 20rocznicę ślubu) - narazie zapowiada się dobrze, bo moja mama robi bitki wołowe, ale obiecała mi że dostanę kawałek uduszonej wołowinki bez sosu i innych dodatków - trzymajcie kciuki
suzzi - a ćwiczysz coś? może poprostu za malo, a może nie jesteś świadoma, że np. coś podjadasz między posiłkami - tu jakiś owoc, tu warzywko i zbiera się więcej kalorii
martuszka-za warzywka
pyśku - jak masz dolek to się do nas odzywaj, nie jesteś przecież sama my zawsze wesprzemy, a jak trzeba to będą też baty a za wieczorną parówkę i brzoskwinkę wrrr... tyle węgli na wieczor
soldus - dzień faktycznie szalony, a nie znalazłaś tam jakichś przystojnych strażaków no cóż głodnemu chleb na myśli, jakoś mi tak ostatnio brakuje męskiego towarzystwa, a z moim dobrym przyjacielem widzę się dopiero w polowie lipca i jeszcze pozwolę sobie ( a coo tam) zapytać jakie macie autko, bo ja bardzo lubię jeździć i zżera mnie ciekawość...