Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gladka skóra? Chyba tylko w snach... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-15, 12:26   #1
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau
Raczkowanie

GG do mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau

Gladka skóra? Chyba tylko w snach... :(

Witajcie!

Mam maly problem...
Na szyji i nogach mam pelno takich malych pryszczykow. Znaczy to są jakby krostki czy coś. Nie da sie tego wycisnąc, i nie rzucają sie bardzo w oczy ale jak przejedzie sie po nich reka to czuć je niewyobrażalnie. Tak samo mam na nogach tylko ze czasem są czerwone. Probowalam juz wielu sposobow i to nie chce zejsc. Mam suchą skórę na nogach. Uzywam drogich mydel nawilżających (mydla z peelingiem tylko bardziej wysuszają mimo ze ich zadaniem jest nawilzanie) a balsamy poradzają tylko na kilka godzin. Dbam o siebie i o swoją higiene i tym bardziej nie wiem skąd to sie bierze i jak sie tego pozbyc. Moze ktoras z Was miala taki problem i pozbyla sie go jakims sposobem? Moze istnieje na to jakis skuteczny krem? Jestem szczupla ale zauwazylam ze na nogach zaczyna mi sie zbierac troche tłuszczu, mam lekko zauważalny celulitis (nie wiem jak to sie pisze dokladnie). Moze to przyczyna złej diety? Moze czegos jem za duzo a czegos za malo? Jakies witaminy? Oh ja juz nie wiem co mam poradzić. Prosze pomóżcie!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując