Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-10, 04:50   #416
Marin8d
Raczkowanie

Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

wiesz, nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili....

Generalnie jestem za pomysłem aby poznać autorkę z Boberem. Tylko najpierw trzeba im zapewnić trwałą i 100% antykoncepcję, if you know what I mean
nc

---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ----------

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość

to założy wątek 'Nie wiem co jest, że nie mogę zajść w ciążę', a w trakcie wyjdzie, że ma podwiązane jajniki, bierze tabsy a Bober nakłada trzy gumki naraz. 300 razy powtórzy, że jest ZDROWA, ROZUMIESZ, ZDROWA!

czy ja nie mam prawa do dzieci?
?????? masz chorą jaźń? no nie mogę! Tak chorej osoby jak ty w życiu nie widziałam.

bober może się wypchać...jak chcesz się z nim przespać to śpij w czym problem?

Nie chcę mieć dzieci ani seksu z jakimś boberem..co on mnie obchodzi? Niech idzie do domu publicznego jak mu tak tego brakuje....

Czy napiszę, że zdrowa czy chora i tak byś mnie zjechała..a tu to już jest tradycja.

---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość

to założy wątek 'Nie wiem co jest, że nie mogę zajść w ciążę', a w trakcie wyjdzie, że ma podwiązane jajniki, bierze tabsy a Bober nakłada trzy gumki naraz. 300 razy powtórzy, że jest ZDROWA, ROZUMIESZ, ZDROWA!

czy ja nie mam prawa do dzieci?
Za takie coś zostałaś zgłoszona do moderatora...

---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

co za trolle...

WĄTEK ZAMKNIĘTY...NIE BĘDĘ CZYTAĆ BZDUR!

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-10 o 05:10
Marin8d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując