2012-06-10, 04:50
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(
Cytat:
Napisane przez SALIX
wiesz, nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili....
Generalnie jestem za pomysłem aby poznać autorkę z Boberem. Tylko najpierw trzeba im zapewnić trwałą i 100% antykoncepcję, if you know what I mean
|
nc
---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ----------
Cytat:
Napisane przez MrsStatham

to założy wątek 'Nie wiem co jest, że nie mogę zajść w ciążę', a w trakcie wyjdzie, że ma podwiązane jajniki, bierze tabsy a Bober nakłada trzy gumki naraz. 300 razy powtórzy, że jest ZDROWA, ROZUMIESZ, ZDROWA!
czy ja nie mam prawa do dzieci?
|
?????? masz chorą jaźń? no nie mogę! Tak chorej osoby jak ty w życiu nie widziałam.
bober może się wypchać...jak chcesz się z nim przespać to śpij w czym problem?
Nie chcę mieć dzieci ani seksu z jakimś boberem..co on mnie obchodzi? Niech idzie do domu publicznego jak mu tak tego brakuje....
Czy napiszę, że zdrowa czy chora i tak byś mnie zjechała..a tu to już jest tradycja.
---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ----------
Cytat:
Napisane przez MrsStatham

to założy wątek 'Nie wiem co jest, że nie mogę zajść w ciążę', a w trakcie wyjdzie, że ma podwiązane jajniki, bierze tabsy a Bober nakłada trzy gumki naraz. 300 razy powtórzy, że jest ZDROWA, ROZUMIESZ, ZDROWA!
czy ja nie mam prawa do dzieci?
|
Za takie coś zostałaś zgłoszona do moderatora...
---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------
co za trolle...
WĄTEK ZAMKNIĘTY...NIE BĘDĘ CZYTAĆ BZDUR!
Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-10 o 05:10
|
|
|