2012-06-10, 08:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
laski co do wyliczania dziennego zapotrzebowania na B,T,W to jest to umieszczone w linku na I stronie (wychodzi, że węgle powinny stanowić ok 50-60 % dziennego zapotrzebowania na kcal )
pysia a może nie chudniesz bo jesz za dużo tłustego mięska. Schab, łopatka itp. nie są najlepszym rozwiązaniem na diecie. Mimo, że odkroisz to i owo to nadal zawierają w sobie sporo tłuszczu. Lepiej przestaw się na kuraka i chude rybki. Co do wczorajszego jadłospis: gofr na śniadanie ? co to ma być? Ser zółty? Jeśli bardzo lubisz to kup sobie mierzwiony z biedry, mniej kcal w plasterku. Tak jak pisałam to mięso z punktu III to jakaś pomyłka, co z tego, że smażone bez tłuszczu skoro ono samo w sobie jest tłuste. Ok raz na jakiś czas, ale nie codziennie. Zwróć uwagę jak rozłożyłaś kcal spożywane w ciągu dnia. Na śniadanie 178 kcal i do tego z jakiegoś marnego gofra. A na wieczór 600 kcal!!! Do poprawy Wyszło Ci ponad 60g T.... przy czym powinnaś zjeść max 40 g. Popracuj nad warzywkami, ja jem więcej na śniadanie niż Ty w ciągu całego dnia!! Brzoskwinia i kilka liści sałaty nie dostarczą Ci odpowiedniej ilości witamin. Powinnaś zjeść ok. 750g/ dobę, im więcej tym lepiej.
suzzi spisuj sobie wszystko, ale absolutnie wszystko co zjadasz w ciągu dnia i godzinę. Zobaczymy wtedy w czym jest problem 
Martuszka nooo dziewczyno za warzywka, oby tak dalej Co do problemu ze zjedzeniem takiej kanapy, to ja robię sobie sałatkę z warzyw i dogryzam kanapką z wędlinka. Prostsze w obsłudze
|