Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-15, 16:04   #443
Pyra1990
Zakorzenienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez jaszmurka Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to średnio mi się podobają
Nie lubię podwijanych spodni. Albo spodnie są długie albo krótkie- bez zmieniania ich formy
Gdyby nie były podwijane przez Ciebie tylko fabrycznie to jeszcze jeszcze... a tak- jestem na nie
Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
No Pyra, wszystkie zestawy z kiecusiami mi się podobają. Spodnie wywyinięte nie bardzo.
No to teraz ja
1. normalny - rurki i koszula, która na w rzeczywistości ma łagodniejszy odcień. Miłbyć czarny pasek , ale nie wiem gdzie jest. PO prostu go wcięło
2. Całkiem podobny do porzedniego, ale dodałam czarną bluzeczkę pod spód, szpilki i prostą torebkę/ kopertówkę, żeby nadać całości innego < może bardziej eleganckiego> charakteru
3. Czarne rurki i long , do tego korale czarno-białe i czarna torba , której na zdjęciu już nie ma
Jak myślicie do czego można by założyć szeroki żółty pas z dużą złotą klamrą ?
Własnie nie wiedziałam co z tymi spodniami. One takie bardziej elgenackie sa... Z tym, ze troszke przykrotkie sa i chyba je przerobie, bo tak to ich nie nosze... sama nie wiem co z nimi zrobic
Manolita 2 zestaw lepszy od pierwszego, taki bardziej dopełniony A co do 3 fajny jest imyślę, ze pasek by pasował, ale zalezy jaki złoty... Najlepiej wklej fote

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora