Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 11:54   #3118
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
wypocilam sie troche na tamtym watku .W niektorych tematach przyznaje im racje,ale nie rozumiem,po jakiego gwinta to komentuja ??I tak nic nie zmienia!Ale chyba najbardziej chodzi tutaj o forme wypowiedzi zalozycielki tematu-za ostro jak dla mnie...Wiadomo,nikt nie jest doskonaly,kazdy popelnia bledy,wychowuje dziecko po swojemu.Sa sprawy,z ktorymi sie nie zgadzam,ale siedze cicho,bo nie lubie konfliktow.Chyba raz wypowiedzialam sie na temat kolczykow u malucha i kielbasach...A to,o czym rozmawiamy raczej nie powinno nikogo interesowac!
Ponioslo mnie??
dokładnie - tu bardziej chodzi o formę wypowiedzi, bo na poruszone tematy/kwestie myślę podobnie i też przyznaję im rację (oprócz kolczyków ). Ale nie ma się co denerwować, bo każdy ma swoje racje. Tak jak napisała jedna z dziewczyn na tamtym wątku - brakuje czasem zdrowej dyskusji, a nie tupania nogą. A i wiadomo - przez net czasem słowa, które piszemy są odbierane inaczej niż my chcemy.
Poniosło - skądże Zgadzam się z Tobą w 100%

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora