2012-06-11, 12:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0
Treść usunięta
|
Jak jechałam do Ck to tak lało, że nic nie było widać, wycieraczki nie nadążały pracować Później przestało, zdążyłam podskoczyć z B. na galerię - miałam kupon do House'a -40%. Ale się mój Dziad obkupił! Ponad 330zł Ale on zawsze hurtowo kupuje Wziął 3 bluzy, 1 spodenki i 5 koszulek - 2 koszulki i 1 bluza ma być dla Teścia
I później wieczorem taka burza była, że wyciągnęliśmy router i tv z gniazdka A jakie głupoty mi się śniły Jacyś mordercy, gwałciciele, duchy, wszyscy z bloku chcieli się wyprowadzać... Obudziłam się taka zdenerwowana i zlana potem, że poszłąm spać do B
Cytat:
Napisane przez despa
fajny makijaż na blogu...za☠☠☠iście mi się w perłowych cieniach podobasz.
|
Taaa? A ode mnie dostanie w pupkę, bo przez wpis na blogu wczoraj kupiłam cienie z essence Już je mam na sobie
Jeszcze zastanawiam się nad lip tinem z pierre rene
Cytat:
Napisane przez jolkag78
ja lubię jak pada w nocy... Chociaż z moim niskim ciśnieniem często źle sie wtedy czuję;( Pamiętam jak było kiedys takie lato, że w dzień były upały, a każdej nocy lało na maxa... Bosko wtedy było, rzesko, nie duszno, rolnicy nie płakali, a teraz 
|
Teoria B.:
jak leje, to rolnicy narzekają, że za dużo deszcz, zbiory gniją;
jak są upały, to źle, bo susza, nic nie rośnie;
jak i pada, i świeci słońce, jak ładna pogoda, to źle, bo wszyscy mają
Cytat:
Napisane przez musso4
Wronia 
Paula 
|
Przyłączam się 
Laski, mam czasem słodki posmak w ustach... Co to może być? To nie tak, że po słodkim To raczej jak zgaga...
|
|
|