Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 11:19   #75
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja chyba bym chciała na wszelki wypadek

Fajnie

Moja mama swoje wspomnienia z porodu i z okresu po porodzie (mnie po porodzie wypuścili do domu, mama miała komplikacje, więc zawieźli ją do szpitala oddalonego o prawie 100 km od naszego miasta i przez pierwszy miesiąc, małym noworodkiem zajmował się mój tata- sam) opisała na kartkach, w formie takiego pamiętnika. Jak leżała w tym szpitalu, z dala od nas to pisała do mnie listy. I to wszystko dała mi jakiś czas temu do przeczytania. Ryczałam jak bóbr.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Ale milutki
Jejku.. Zapewne super uczucie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, któr chodzą prywatnie do gina i miały już te badania w 13 tc. Czy lekarz bierze za to dodatkowe pieniążki czy wlicza to się w wizytę. Wczoraj znajoma mi powiedziała, ze lekarz wzial od niej za wizyte normalnie 100 i 200 za te badania?
Ja płaciłam standardowo - 130 zł. Moim zdaniem za te pomiary nie powinni brać dodatkowej kasy, bo po to przecież robi te USG, żeby wykonać pomiary, a nie popatrzeć na dzidziusia

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora