Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 12:23   #4287
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

cześć dziewczyny

w weekend internet coś słabo chodził i dopiero dziś Was nadrobiłam. ale żeście się rozpisały ale to dobrze, miałam co czytać

gratuluję udanych wizyt i rozpoczętych tygodni

u nas wszystko w porządku, w przyszłym tygodniu mam wizytę i pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. już się doczekać nie mogę

co do wanienki czy wiaderka to jeszcze nie jestem zdecydowana... wprawdzie mamy już zwykłą wanienkę 100 cm, ale to wiaderko ciekawi od jakiegoś czasu. lubię nowości więc chętnie bym je wypróbowała by samemu wyrobić sobie o nim zdanie

zresztą poczekam jeszcze co na jego temat sądzi położna, z którą będę miała zajęcia. może to mi ułatwi wybór.

my usg 3d będziemy robić ok 30 tygodnia. ginekolog, do którego chodzę, powiedział, że to najlepszy czas więc się wtedy zapiszę mała będzie miała piękną pamiątkę a jest tylko 20 zł tańsze od zwykłego usg, więc grzech nie skorzystać a za zwykłe płacę 180 zł

w tym miesiącu planuję zakończyć zakupy ciuszkowe i skompletować torbę do szpitala.
w lipcu reszta pierdółek dla małej i przygotowanie dla niej pokoiku.
a w sierpniu poprać ubranka, kupić łóżeczko a na początek września odkładam zakup wózka.
tak to sobie zaplanowałam, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Hej, wróciłam już. Z małym wszystko w jak najlepszym porządku Waży już ponad kilogram. Przybiera ostro na masie.
Długość mojej szyjki 29mm, twarda i zamknięta. Dotrzyma jeszcze długo.
Leżałam na położniczym, oglądałam malutkie dzidziusie i co najważniejszcze-oswoiłam się z porodem... Mam 20 stron do nadrobienia...

cieszę, się że u Was wszystko dobrze.
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora