Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 11:31   #1281
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy robiąc chrzciny stawiałyscie jakiś alkohol ? Bądź te co planują czy coś u was będzie
U Nas był (choć ja nie chciałam), ale w granicach normy .

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
U nas ostatnio noce śrdnie bo Wiki budzi się co 2-3 godz a przesypiała juz po 5 My chrzciliśmy wczoraj. Alkoholu nie było

Butki małej założę dopiero jak będzie dobrze chodzić

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Mam pytanie: od kiedy zamierzacie żeby maluchy spały same w pokoju???

Ja na razie śpię w pokoju małej. Ona śpi w swoim łóżeczku ale zastanawiam się kiedy jest dobry czas na zostawienie jej samej i przeniesienie się do swojej sypialni. Drzwi oczywiście byłyby otwarte żebym ją słyszała
U Nas na razie nie ma takiej opcji bo fakt mamy dwa pokoje (trzeci zajmuje dziadek) , ale w pokoju dziennym mąż spać nie umie bo mówi że nie wygodne łóżko, a w sypialni gdzie jest łóżeczko stoi nasze łoże na którym się super śpi no ale kiedyś musimy pomyśleć bo wiecznie Oskar spać z Nami nie będzie . Ale to chyba też jak Oskar będzie miał 2 latka

Po porannym marudzeniu wyszliśmy na spacer o 10 gdzie Oskar zasnął i spi nadal. Jak się pogoda nie popsuje to może jeszcze wyjdę z nim po obiedzie.

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2012-06-11 o 11:34
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora