Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 11:33   #91
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje, że powinno być wliczone w cene wizyty, ale jak mi wczoraj znajoma powiedziała to nogi mi sie ugiely, no bo 300 zł za wizyte to dla mnie strasznie dużo.
Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Ja płaciłam dodatkowo.W sumie wyszło mi aż 300 zł za tą 13 tc wizytę.
Anett a miałaś robioną tylko przezierność?? Bo może w grę wchodziły inne badania
Ja zapytałabym za co jest ta dodatkowa opłata! Za wizytę i USG spoko, ale co z resztą?? Przecież pomiarów gin dokonuje podczas najzwyklejszego w świecie USG U mnie sprawa jest jasna - 80 zł wizyta i 50 zł USG, za nic więcej bym nie zapłaciła

Poza tym powiem wam, że teraz te badanie jakoś tak hucznie każdy nazywa GENETYCZNYMI co rozmija się z prawdą!! Badania przezierności, a genetyczne to dwie zupełnie różne sprawy! Niektórzy korzystają na niewiedzy pacjenta i wmawiają im cuda, lody, wianki. Przecież to tylko zwykłe USG z pomiarami, które gin powinien zrobić w danym tygodniu - nic poza tym Teraz około 20 t.c. też robi się pomiary, tylko innych parametrów, w 30 t.c. to samo.
Dopisywanie wielkiej "filozofii" do tych badań i zdzieranie dodatkowej kasy uważam za grubą przesadę i gdbym spotkała się z czymś takim - zmieniłabym lekarza

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora