2012-06-11, 11:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
Napisane przez madzius90
kto późno wstaje to wiesz 
|
Ja wstałam 6:40 i tak mi się ten dzień ciągnie! Matko i córko...A tu jeszcze 13:00 nie ma nawet.
Mąż zapomniał telefonu z domu, jak mnie odwiózł po lekarzu, więc nawet mu nie mogę zadzwonić poopowiadać, co bym sobie zjadła  
-----------dopisano 12:54-------------poprzedni post 12:51-------------------
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83
To zmienia postać rzeczy. Zapłaciłaś za badanie wykonane w 3d, bo przezierność i tak ocenia się podczas badania w 2d.
Ja dzwoniłam do kliniki, gdzie robią 3 i 4d i pytałam o koszt badania- 150 zł. To i tak nieźle, bo kuzynka płaci 250zł i to za każdą wizytę (Za każdym razem ma badanie też w 3 czy 4d).
Moim zdaniem to przesada.. Raz można zrobić i to w późniejszej ciąży - tak na pamiątkę, ale za każdym razem  No chyba, że komuś nie szkoda kasy 
|
Ja tak będę miała - przezierność, a później 3D i za całość płacę właśnie 230zł - no, właściwie 255, bo chcę z płytką, a tyle sobie liczą za nagrywanie.
Ale dzwoniłam do jeszcze jednego ośrodka, który specjalizuje się w badaniach genetycznych (dla dziewczyn ze Śląska - "Genom" w Rudzie) i tam za przezierność na zwykłym USG sobie życzą 260
Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-11 o 11:55
|
|
|